Ел.огледало
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- Stennli
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 520i 98г.
- Мечтае да кара: Всичко на което пише BMW
Ел.огледало
Пичове имам следния проблем.Още като купих колата забелязах че лявото ми странично огледало не се движи и не подгрява(само лявото).Тогава си виках "бушон ще да е,не могат да откажат и моторчетата и подгрева едновремено".Вчера взех че се заядох с моята красавица и стигнах до огледалото.Бушоните са наред,откачих кората и реших да видя отива ли ток до огледалото и ми показва едни стрнни стойности.Има 4 кабела...червения преположих че там трябва да е постоянен "+",взех да го замервам на контакт,когато не пипам нищо ми показва 3,5 волта,когато искам да местя джойстика ми показва 12 волта.Нищо не мърда де...някой знае ли кои кабели по цвят от четирите каде отиват?Страх ме е да напъна стъклото че гледам че някой е лепил там...ама и до там ще стигна ако не реша проблема.Като се замисля според мен черния е обща маса на моторчетата и подгрева,другите трябва да са "+" 
Ако знам със сигурност кои са за моторчетата...ще им подам директен + и - да разбера дали работят.

Ако знам със сигурност кои са за моторчетата...ще им подам директен + и - да разбера дали работят.
Таралежа е странна птица,не го ли ритнеш не излита 

- boris
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5
Re: Ел.огледало
Откачи първо буксата на огледалото под кората на вратата, цветовете на кабелите на обикновеното огледало с подгрев, който управляват моторчетата на огледалата мисля че бяха, сив, червен и зелен, подай на червения + , и последователно на другите два "-", ако тръгнат са наред, не е нужно да пробваш в другата посока, но ако желаеш все пак, подай минус на червения и след това последователно плюс на останалите два...
Малко на спомен ги карам, но ако си откачил буксата отдоло, няма кой знае какво да стане
Малко на спомен ги карам, но ако си откачил буксата отдоло, няма кой знае какво да стане

- Stennli
- младши ентусиаст
-
Има и черен кабел 4-ри са.Аз буксата я бях откачил,но непосмях да пробвам без да знам кой кабел за каде е,защото несъм сигурен дали ако подам 12 волта на нагревателя дали няма да изгори...не го знам на колко волта работи.

- boris
- старши ентусиаст
-
Те, че са повече, повече са.Аз говоря само за тези, който контролират моторчетата, подгрева е на отделен кръг.

- Stennli
- младши ентусиаст
-
Аве Борка сега видях че си ти,оня ден като вземах бубините щях да те помоля да забием някое огледало в буксата да пробваме,ама после изключих. 

- boris
- старши ентусиаст
-
- Stennli
- младши ентусиаст
-
- Stennli
- младши ентусиаст
-
Подадох им направо ток,ама пак не тръгнаха и реших да отварям огледалото.Колкото и да внимавах накрая се напука
инъче кабелите вътре бяха разпоени,запоих ги и всичко тръгна,ама тва стъкло сега...някой ако продава само стъкло да пише.

- sixkiller_89
- Потребител
-
- Кара: 525d
- Мечтае да кара: m5
на Косер оригинално уж, с подгрев 24 лв. смених го всичко си е 6 ... бягаи вземаи и даваи газ. Поздрави
- boris
- старши ентусиаст
-
Щом е 24лв си купи ново колега, инак някой друг ще изреве, че му е откраднато...
От къде имат да се продават толкова много втора ръка само стъкла на огледалата нямам идея и аз...
От къде имат да се продават толкова много втора ръка само стъкла на огледалата нямам идея и аз...

10 мнения
• Страница 1 от 1