Бъдещ собственик на е39...Поредната дилема
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- didite_bg
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e39 520 I 1998г
- Мечтае да кара: ///M5 2003 г
Re: Бъдещ собственик на е39...Поредната дилема
Не знам защо,но само един човек пише за газ.Аз също карам на газ и съм супер доволен.Гори ми колкото старото Рено 19 1.9 тди (като пари) на извън градско даже и по-малко(8.5 на 100 км =11.05 лв на 100км (1.30лв газ) при 120 км/ч).Колко ще падне ТДС да е по-малко от газта дори и на 6 да падне(невъзможното 6 на 100 =15.12лв(2.52лв дизел))И разлика във вървенето-никаква
.1300лв газово избити за половин година.Но всеки си решава какво да кара!

- bmwinio
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 328CI
Голега и аз ти препоръчвам ТДС. Преди 2 месеца се сдобих с такава. Много преди това изживях същата дилема и реших ТДС да е и изобщо не съжалявам. Но от опита си ще ти кажа само, че читавите са рядкост. Доста градове обиколих, доста коли карах и след няколкомесечно търсене намерих моята кола. От всичкото това обикаляне установих, че за тия пари, с които ти разполагаш трудно ще намериш читава, да не кажа, че е почти невъзможно. Аз лично дадох 6500 за моята, но зависи и какви екстри искаш. Моята е общо взето с всичко без навигация(рекаро, подгрев на седалките, мултиволан, парктроник, facelift-овите фарове и стопове и т.н.). Пожелавам ти успех с търсенето и дано наистина намериш читава е39-ка. И не забравяй, че мерак се чупи с пари
Поздрави!

- sparky01
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е70’40d; е60’530d
520 минимум 13-14л

Тогава нормалният какъв ще е,17-18

Аз ти препоръчвам ТДС - страхотен двигател, безпроблемен, пъргав, икономичен, познаваш и го и сам си се убедеил в невероятните му възможности. За 4500лв са най-читавите представители на максимум 150 000км

blacksapphire написа:Аз ти препоръчвам ТДС - страхотен двигател, безпроблемен, пъргав, икономичен, познаваш и го и сам си се убедеил в невероятните му възможности. За 4500лв са най-читавите представители на максимум 150 000км
Хубав двигател е само ако е в добро здраве

Икономичен не е в София гори около 12/100, извън градско под 8.5-9/100км не съм падал (става дума за автоматик).
Пъгав - незнам, колега, кви коли си карал за да го наречеш пъргав тоя двигател... Да, върви си прилично, но нито е пъргав, нито пък е бърз...
- sparky01
- кандидат ентусиаст
-
ja написа:blacksapphire написа:Аз ти препоръчвам ТДС - страхотен двигател, безпроблемен, пъргав, икономичен, познаваш и го и сам си се убедеил в невероятните му възможности. За 4500лв са най-читавите представители на максимум 150 000км
Хубав двигател е само ако е в добро здравеИмал съм ТДС и не съм имал никакви проблеми с него. Карах го 70 000км. Продадох го и новият собственик все още си го кара и оправя само козметични проблеми... Много се съмнявам обаче, в момента да се намери такъв.
Икономичен не е в София гори около 12/100, извън градско под 8.5-9/100км не съм падал (става дума за автоматик).
Пъгав - незнам, колега, кви коли си карал за да го наречеш пъргав тоя двигател... Да, върви си прилично, но нито е пъргав, нито пък е бърз...
Мисля,че иронията в мнението на колегата е очевадна

sparky01 написа:ja написа:blacksapphire написа:Аз ти препоръчвам ТДС - страхотен двигател, безпроблемен, пъргав, икономичен, познаваш и го и сам си се убедеил в невероятните му възможности. За 4500лв са най-читавите представители на максимум 150 000км
Хубав двигател е само ако е в добро здравеИмал съм ТДС и не съм имал никакви проблеми с него. Карах го 70 000км. Продадох го и новият собственик все още си го кара и оправя само козметични проблеми... Много се съмнявам обаче, в момента да се намери такъв.
Мисля,че иронията в мнението на колегата е очевадна
колега ти имаш ли представа кви тдс-и идват в бг?и не само тдс-и
- sparky01
- кандидат ентусиаст
-
Не съм сигурен, на кого точно говориш,колега,но обясни за тдс-те
)

sparky01 написа:Не съм сигурен, на кого точно говориш,колега,но обясни за тдс-те)
на теб колега,какво очакваш от кола на над 300 хил.км?
- pkaramitev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 528 на газчица...
- Мечтае да кара: МиГ-29
Тя ако е само на 300 000,ще е късметлия!
И в други теми съм го казвал-ХОРАТА В ЕВРОПА СИ КУПУВАТ КОЛИТЕ ЗА ДА ГИ КАРАТ!!!
ОСОБЕНО ДИЗЕЛИТЕ!
И в други теми съм го казвал-ХОРАТА В ЕВРОПА СИ КУПУВАТ КОЛИТЕ ЗА ДА ГИ КАРАТ!!!
ОСОБЕНО ДИЗЕЛИТЕ!
- seriozen
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e39 520i
Аз карам 520ка.
Два пъти по-евтина подръжка, 25% по-висок разход на гориво.
Изводът е ясен - 520и.
Изводът е ясен - 520и.
seriozen написа:Аз карам 520ка.
Изводът е ясен - 520и.
Аз също

- pkaramitev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 528 на газчица...
- Мечтае да кара: МиГ-29
Ако ще е бензинова,то нека бъде поне 523,или 528-подръжката и е същата като на 520,разхода на гориво също е сходен,но има голяма разлика във вървенето! 

- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D

Колега взимай каквото ти е присърце! То е ясно че за тия пари ще имаш много работа по нея така че късмет!

- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
Ivo_Borisov написа:Поредната тема бензин срещу дизел
![]()

29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2