абс питане
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- sadex5
- ентусиаст
-
- Кара: X5 2003 e39 540
Re: абс питане
По принцип винаги ми е гаснело без да трия, то си прави чек само....Но ако разкачаш модул, си остава понякога...Махни клемата на акумулатора за 5 мин като за начало....Нищо няма да стане с измерването с омметър.
- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
при Е39 не гасне след закачане на датчика гасне след вдигане на над 20км в час или след триене на грешка (малко по спомен говоря може и да беше след като откачих модула)
Барай шишарката Минкеее ....
- sadex5
- ентусиаст
-
- Кара: X5 2003 e39 540
Точно вчера сложих един ребилдван модул, и като запалих, лампите светеха, нулирах грешката и пак си светеше, откачих клемата и се оправи...
Дори когато свалиш широкия куплунг и го слагаш пак на изправно всичко по колата, пак си светят докато не се ресетне системата......
Имам чувството че е39 си е бъгната по рождение кола откъм електрониката
Дори когато свалиш широкия куплунг и го слагаш пак на изправно всичко по колата, пак си светят докато не се ресетне системата......
Имам чувството че е39 си е бъгната по рождение кола откъм електрониката

- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Аз като сменях последния път датчика, разваления не гаснеше и след триене на грешката, а като сложих "новия" загаснаха още с даването на контакт.

- db1
- Потребител
-
- Кара: 525 d
Здравейте,
Имам сходен проблем с една 525тдс 98г. Светят АСЦ и АБС при диагностика показва, че всичко е наред. Странното за мен е че лампите светват при движение с ниска скорост и неравно трасе, като се загаси и запали отново колата изгасват. Пробвах с чистене на сензорите но успях да сваля само преден ляв другите са много корозирали и ме страх да не се скъсат болтовете. Може ли някой да даде съвет от какво може да е този проблем.
Имам сходен проблем с една 525тдс 98г. Светят АСЦ и АБС при диагностика показва, че всичко е наред. Странното за мен е че лампите светват при движение с ниска скорост и неравно трасе, като се загаси и запали отново колата изгасват. Пробвах с чистене на сензорите но успях да сваля само преден ляв другите са много корозирали и ме страх да не се скъсат болтовете. Може ли някой да даде съвет от какво може да е този проблем.
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2