само ASC не работи
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
само ASC не работи
Здравейте колеги.
Карам Е39 520и 98'. ASC-то винаги си е работило супер, но днес лампата остана включена и системата спря да работи. Ходих до сервиз и ми казаха, че моторчето е отишло. Все пак реших да пиша за да видя дали някой не е имал такъв проблем и дали наистина мове да е моторчето или някои скрит дефект.
П.С. Отворих нова тема, защото изчетох всичко но навсякаде в масовия случай проблема с АСЦ варви комплект с АБС, а при мен не е така.
Ще съм благодарен някои да помогне.
Благодаря
Карам Е39 520и 98'. ASC-то винаги си е работило супер, но днес лампата остана включена и системата спря да работи. Ходих до сервиз и ми казаха, че моторчето е отишло. Все пак реших да пиша за да видя дали някой не е имал такъв проблем и дали наистина мове да е моторчето или някои скрит дефект.
П.С. Отворих нова тема, защото изчетох всичко но навсякаде в масовия случай проблема с АСЦ варви комплект с АБС, а при мен не е така.
Ще съм благодарен някои да помогне.
Благодаря
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Re: само ASC не работи
Колега спомням си че имаше тема и за случай като твоя, пробвай пак с търсачката 

- sadex5
- ентусиаст
-
- Кара: X5 2003 e39 540
Ivo_Borisov написа:Колега спомням си че имаше тема и за случай като твоя, пробвай пак с търсачката
И милион пъти да го напишеш, никой не чете

http://www.forum.bmwpower-bg.net/viewto ... 35&t=99777
- NAPSTERS
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото запали
провери си жилото на моторчето и бушоните. моторчето да се е скапало е много малко вероятно 

Чета цяла вечер във всички теми за ASC , но за да съм направил нова тема значи не сум открил нищо, което да ме удовлетвори.
Утре отивам да я прочетат преди да правя каквото и да е ... иначе жилото е здраво, но беше блокирало чукчето....
Мерси и ще пиша като реша проблема.
Утре отивам да я прочетат преди да правя каквото и да е ... иначе жилото е здраво, но беше блокирало чукчето....
- fedoracore
- старши ентусиаст
-
Chudomir Monevski написа:Чета цяла вечер във всички теми за ASC , но за да съм направил нова тема значи не сум открил нищо, което да ме удовлетвори.
Колега оправи ли си колата и ако да от къде ти е бил проблема ??
В началото бе самолетен двигател..... и Господ каза: ''Нека бъде BMW''
Здравейте. След диагноза в един от най-рекламираните сервизи във форума реших да си направя труда да отида и на 2-ро място пак препоръчано от доста хора тук от форума и за точно 2 минути момчето каза какво е. Жило. Скъсало се е вътре в моторчето на АСЦ-то и затова не съм го видял първоначално аз. 17 лева
П.С. На другото място ме пуснаха без диагностика и казаха, че със сигурност се е скапало моторчето... в камор е само 950 лева....

П.С. На другото място ме пуснаха без диагностика и казаха, че със сигурност се е скапало моторчето... в камор е само 950 лева....
Готово. Жилото си беше. На компютъра пишеше серво мотор.... за пореден път се убеждавам, че на диагностиката не трябва да се има 100% вяра и трябва да се оглежда целия път до проблема.
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
- NAPSTERS
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото запали
4 поста по нагоре ти бях написъл какво да провериш. щеше да си спестиш главоболието 

11 мнения
• Страница 1 от 1