Грешка на компютъра,какво означава?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Грешка на компютъра,какво означава?
Колеги,колата ми е 525tds от два дена от време на време ми изкарва някаква грешка,която е написана на немски език,по принцип колата върви нормално,всичко за сега е добре,но незнам какво означава тази грешка,не можах да я запиша цялата, започва така:"Eisprich...elle",нещо подобно?
- longboy
- Потребител
-
- Кара: Е39 528i
- Мечтае да кара: Е30 М3
Re: Грешка на компютъра,какво означава?
Колега, ако на компютъра ти пише „Einspritzanlage", това е грешка в инжекционната система. Според мен отиди да ти прегледат дюзите и я закачи на диагностика, ако е нещо от управлението.
Преди два дена имах удар отдолу,при подаване на газ до 4000 оборота в прозрачния маркуч за нафтата се вижда въздух.Възможно ли е да е от това грешката?
- longboy
- Потребител
-
- Кара: Е39 528i
- Мечтае да кара: Е30 М3
Ами възможно е. Не съм запознат с дизелите много, но ТДС би трябвало да е с една горивонагнетателна помпа, и ако влезе въздух в нея, няма да може да си направи налягането, а оттам и компютърът регистрира грешка. Може да пробваш да обезвъздушиш системата, но ми се струва, че имаш пукната тръба/маркуч някъде под колата и оттам дърпа въздух. Евентуално, виж дали не тече нафта отнякъде, или я качи на канал да я огледаш отдолу.
Колата сутрин на студен мотор пали без проблем,този проблем с въздуха го има при подаване на газ след 3000 оборота?
- monogamnia
- младши ентусиаст
-
- Кара: '98 525 TDSA
- Мечтае да кара: E39 M5
Виж от долу самите маркучи(те са минават по шофиора под една кора са) да не би някоя скоба да е изпуснала при удара. Скоро ги смених по цялата горивна система скобите щото нищо не държаха.
6 мнения
• Страница 1 от 1