Някои може ли да ми каже тази лампа за какво е ???
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Някои може ли да ми каже тази лампа за какво е ???
Някои може ли да ми каже тази лампа за какво е ?????? Запалих колата сутринта и светна тази лампа и спирачната система беше болкирала колата вървеше но спирачките бяха зацепили някои ако знае да казва за какво е въпросната лампа?
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
s XE под капака и CO във раката съм непобедим,OPEL FOREVER
- sadex5
- ентусиаст
-
- Кара: X5 2003 e39 540
Re: Някои може ли да ми каже тази лампа за какво е ???
Ще ти кажем колега няма проблеми, ама ако ни обещаеш че ще го направиш това което ти дадем като съвет
Това е може би познатата грешка <Trans. failsafe prog>. Като за начало значи първо кажи имал ли си проблем с пад на напрежението на акумулатора, да кажем разреден до нула ?
Провери си проводника за маса от акумулатора дали там където е захванат за купето не е изгнило, всеки пад на напрежението води до грешки в кутията.
Ако си заредил акумулатора добре, и си го проверил това и след разкачане и закачане на клемите на акумулатора, пак го направи това, разкачи куплунга на АБС са и виж как е . Ако има проблем в този блок идва проблем в Кан-а и бърка кутията....Дори да идеш на диагностика при такъв проблем ще виждате само блока за управление на двигателя и блока за управление на кутията, а като го разкачиш, ще виждаш и другите системи.
И ако така се оправи, вече проверявате датчици на колелетата, блок на АБС, или купуваш друг който завършва на 005, препрограмиране и си готов.

Това е може би познатата грешка <Trans. failsafe prog>. Като за начало значи първо кажи имал ли си проблем с пад на напрежението на акумулатора, да кажем разреден до нула ?
Провери си проводника за маса от акумулатора дали там където е захванат за купето не е изгнило, всеки пад на напрежението води до грешки в кутията.
Ако си заредил акумулатора добре, и си го проверил това и след разкачане и закачане на клемите на акумулатора, пак го направи това, разкачи куплунга на АБС са и виж как е . Ако има проблем в този блок идва проблем в Кан-а и бърка кутията....Дори да идеш на диагностика при такъв проблем ще виждате само блока за управление на двигателя и блока за управление на кутията, а като го разкачиш, ще виждаш и другите системи.
И ако така се оправи, вече проверявате датчици на колелетата, блок на АБС, или купуваш друг който завършва на 005, препрограмиране и си готов.
Мерси колега като е оправя ще пиша от какво е било 

Колеги мерси за помоща смених акумлатора и вече карам 3 седмици колата и няма проблеми с аварийния режим 

5 мнения
• Страница 1 от 1