Воден радиатор
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Воден радиатор
от известно време ми сълзи от връзката между радиатора и преливника - за съжаление не е от маркуча, а е от основата на издадената част от радиатора. Чудя се дали ще може да се залепи/завари по някакъв начин или директно да си търся нов радиатор? Ако някой има представа, моля информация за майстор или сервиз.
Благодаря!
Благодаря!
- NAPSTERS
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото запали
Re: Воден радиатор
touringa написа:от известно време ми сълзи от връзката между радиатора и преливника - за съжаление не е от маркуча, а е от основата на издадената част от радиатора. Чудя се дали ще може да се залепи/завари по някакъв начин или директно да си търся нов радиатор? Ако някой има представа, моля информация за майстор или сервиз.
Благодаря!
първо огледаи казанчето да не се е раздуло, че иде лето да не роди на некои сфетофар. ако е наред видимо можеш да го свалиш и да му смениш гумените О-пръстени и с малко ХУБАВ силикон за гарнитури да решиш проблема. моя съвет е ново казанче, 70 лв. не е много пред 500 лв. ремонт на глава. мисля че колегата мад-пресли продаваше ново такова на добра цена.
Успех

Мненията са изтрити от WALL
Последна промяна WALL на 29 Юли 2009, 22:18, променена общо 1 път
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
- NAPSTERS
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото запали
Ivo_Borisov написа::mhihi: Как давате решения по теми от преди 2-3 години не знам

извинете за спама ама фактите говорят сами по себеси

- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
NAPSTERS написа:Ivo_Borisov написа::mhihi: Как давате решения по теми от преди 2-3 години не знам
за някои брояча на мненията е от най голямо значение, не е важно колко е полезно само да е броика
![]()
извинете за спама ама фактите говорят сами по себеси
Аз съм се погрижил вече

8 мнения
• Страница 1 от 1