вазможен проблем със скоростната кутия
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- урата
- Потребител
-
- Кара: 330 D
- Мечтае да кара: bmw b 7 alpina
- Детайли за колата: 330d 2000
вазможен проблем със скоростната кутия
здравеите.закупих бмв 530 д 2001 г.купих го през 2006 г от тогава несъм имал проблеми.от една година започна да ми придърпва когато сменя прредавките /автомобила е автоматик/.възможноли е да има скасани тампони на скоростите и припушва когато я настъпяа до краи
- LUCIFER'S
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39 '02 530d
Re: вазможен проблем със скоростната кутия
Колега добре дошъл във форума! Като мене отдавна имаш 530д, но те съветвам да попрочетеш "важните теми", а и не само... Там са описани важните неща по обслужването и поддръжката на такива автомобили, както и специално за поддръжката на автоматиците- сменя се масло+ филтър и гарнитура. Може обаче чисто и просто да имаш и проблем с електрониката или вакума по мотора, което само с диагностика може да се разбере... напиши от къде си, за да може да те упътим!
Fortuna fortes metuit, ignavos premit.
- урата
- Потребител
-
- Кара: 330 D
- Мечтае да кара: bmw b 7 alpina
- Детайли за колата: 330d 2000
Re: вазможен проблем със скоростната кутия
здравейте отново. по отношение на маслото,филтара и т.н сам ги сменил преди 5000 км.B BMW ми казаха че автомобилът е в перфектно състояние,за това си мисля че е вазможно да са гумените тампони на кутията или каретата на кардана.придърпването става само когато сменява предавка и то не винаги(искачвам или спускам под голям наклон),и има едно виене което се получава между 80 и 100 км/ч. незнам дали ще можете да ме упътите защото живея от 10 г в Испания благодаря за всичко.
BMW Serie 5 - E39 hommage to best car ever made
www.youtube.com
www.youtube.com
3 мнения
• Страница 1 от 1