Въпрос за пиропатрона

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 525d '03
Мечтае да кара: 760Li

Въпрос за пиропатрона

Мнение от obi_fix » 10 Дек 2010, 18:52

сменявах салона преди време барабар с седалките... и си ми светеше лампата на таблото с червеното човече дето има колан.... и си мислех че е защото сме откачали долу важетата за ейрбега защото предишния път това беше причината и отидох на да ми я закачат само ми реснаха компа и се оправи... сега пак отидох уж за рес обаче момчето ми каза че пиропатрона на шофьорската седалка е гърмял за това свети ( и недай си боже да стане нещо няма да функционира ) и ми показа че даже закопчалката на колата е по къса от тази на дясната седалка трябва повече да опъна колана.,.. та имам няколко въпроса.
Колко пари е нов или втора ръка?
Има ли значение точно какъв или стига да е от е39 все става?
Как точно се монтира и демонтира?
За да отида да я качат на комп и да знам че при удар всичко ще си е наред
мерси предварително
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Z4 3.0i & Mini F60 JCW

Re: Въпрос за пиропатрона

Мнение от TheFreeRider » 12 Дек 2010, 18:11

Ето за това става въпрос - http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=72&fg=05
На пръв поглед е ясно, че трябва да се свали седалката, по-натам не съм сигурен, но не би трябвало да е много трудно. На мен също ми трябва този патрон, но още се чудя дали да взимам нов или направо да сменям цялата седалка. В дару доколкото видях нямат наличност. Евентуално може да поръчаме от някъде, понеже тази част е хубаво да е нова все пак :confused:

Назад към E39