Неприятна история
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
- Straho_530D
- Потребител
-
Неприятна история
Колеги, онзи ден ми счупиха стъклото, отворили са капака, изкъртили са въздухопроводите защото са им пречили и са отвинтили АБС-модула! Сега на таблото ми светят три лампи - тая за ръчната, ама в жълто, абс-а и триъгълничето за тракшънконтрола. Както е мокро сега, все едно карам жигула 193 коня
(( Дайте някакъв съвет откъде да купя тоя модул по-евтино и дали може да прецакам нещо ако я карам така докато го намеря. Впрочем компютърът се е побъркал в момента - постоянно променя цифрите за оставащите километри, а пък като давам газ стрелката за горивото отива наляво, като нбия спирачки отива надясно! Имам чувството обаче, че колата харчи по-малко
Предварително благодаря!
ПП: Дал Бог да хвана някой ден някой автокрадец, да му извадя сърцето с лъжица!!!

ПП: Дал Бог да хвана някой ден някой автокрадец, да му извадя сърцето с лъжица!!!
- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
Re: Неприятна история
колега ти си първия случай за който чувам да крадат абс блок ... кофти наистина ако са ти откраднали само електронното блокче трябв по рама да може да излезе с какъв номер е било да си вземеш такова блокче втора ръка да се програмира за колата и си готов а това за цифрите е следствие от липсата на блока колата не знае с каква скорост се движи и колко км е изминала за да пресметне горивото за колко ще стигне
Барай шишарката Минкеее ....
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Бах, тия и кардани ще почнат да свалят да ги ева.
- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
Straho_530D написа:Колеги, онзи ден ми счупиха стъклото, отворили са капака, изкъртили са въздухопроводите защото са им пречили и са отвинтили АБС-модула! Сега на таблото ми светят три лампи - тая за ръчната, ама в жълто, абс-а и триъгълничето за тракшънконтрола. Както е мокро сега, все едно карам жигула 193 коня(( Дайте някакъв съвет откъде да купя тоя модул по-евтино и дали може да прецакам нещо ако я карам така докато го намеря. Впрочем компютърът се е побъркал в момента - постоянно променя цифрите за оставащите километри, а пък като давам газ стрелката за горивото отива наляво, като нбия спирачки отива надясно!
Ако са ти свалили само електрониката/така предполагам, след като говорим за отвинтване/ можеш да си караш така, докато го намериш...
Другите неща, за които говориш звучат странно...
Помня, че едно време като търсих такъв модул за e46 - цените по моргите бяха 400лв. За e39 беше малко по-специален и мисля му търсеха или 600 или 800. Но модулите изглеждаха в отвратително състояние. Горели, топени, мърляви...
В крайна сметка си намерих по обява от форума - за кола на части и спазарих за 150лв - модулът беше като нов. Съветвам те да търсиш от тук и ако трябва и да поизчакаш.
Лоша работа, намирисва на работа на колега, иначе за мен няма обяснение защо не са взимали наред каквото могат.
Ако намериш развален за почти без пари, може да се ориентираш да го поправиш в този сайт с гаранция - чул съм добри думи. http://www.modulemaster.com - 5 години гаранция и 100 долара. Ако не бях намерил моя на старо със същия номер, щях да пращам до тях.
И още нещо - ще ти продадат целия блок, никой няма да ти даде само електрониката на по-ниска цена, понеже дефакто само тя се разваля.
Ако номера на АБС Модула ЗавърШва на 001 тогава кофти.Няма намиране а и да има Ще ти искат много кинти (на мене ми искаха 800лв,други 1200, Забележи 2ра ръка ) ако е другия си ЗагаЗил по добре,среЩу 150лв макс Ще си намериШ.
Успех с търсенето и пиШи ако не можеШ да намериШ
А инаЧе можеШ да си караШ спокойно така,аЗ карах 1месец блиЗо и нямах проблеми.
Успех с търсенето и пиШи ако не можеШ да намериШ

А инаЧе можеШ да си караШ спокойно така,аЗ карах 1месец блиЗо и нямах проблеми.
- spacepl
- старши ентусиаст
-
ПроБлем сЪс ШиФтА ли ИмАш? ЕднА клавиаТУРА струвА 10 левА, не се ИЗлагаЙ, надявам се ме разбРа.
- sub_eleven
- ентусиаст
-
spacepl написа:ПроБлем сЪс ШиФтА ли ИмАш? ЕднА клавиаТУРА струвА 10 левА, не се ИЗлагаЙ, надявам се ме разбРа.
защо не кажеш направо каквото имаш, вместо да се правиш на много оригинален?
Човекът си има проблем, ти се правиш на интересен....
Това да не е форум за чесане на езиците?
- sadex5
- ентусиаст
-
- Кара: X5 2003 e39 540
sub_eleven написа:spacepl написа:ПроБлем сЪс ШиФтА ли ИмАш? ЕднА клавиаТУРА струвА 10 левА, не се ИЗлагаЙ, надявам се ме разбРа.
защо не кажеш направо каквото имаш, вместо да се правиш на много оригинален?
Човекът си има проблем, ти се правиш на интересен....
Това да не е форум за чесане на езиците?
Ако си внимавал в този форум то колегата spacepl никога не си е чесал езика, даже напротив, постовете му са доста логични. Той е искал просто този който прочете неговия пост, да усети същото което ние като четяхме на колегата с проблема.
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
sub_eleven написа:Това да не е форум за чесане на езиците?
Също така, не е форум да си показваш как можеш да пишеш с главни букви, където трябва и не трябва. Ако не си разбрал нещо, не бързай да отговаряш, а по-добре брой до 10....ако ме разбра...ама едва ли

- sub_eleven
- ентусиаст
-
сигурно, но мнението му може да се тълкува не само по един начин - точно затова мисля, че не помага в случая...
и със сигурност съм помогнал на колегата повече от двете изречения на въпросния.
Освен това си има правила, нали? дА пИшЕш кАктО сИ иСкаШ и да спамиш понеже имаш 2000 мнения, и понеже някой модератор ти е правил свирки и го държиш с компромат?
и със сигурност съм помогнал на колегата повече от двете изречения на въпросния.
Освен това си има правила, нали? дА пИшЕш кАктО сИ иСкаШ и да спамиш понеже имаш 2000 мнения, и понеже някой модератор ти е правил свирки и го държиш с компромат?
- sub_eleven
- ентусиаст
-
да, сега разбрах какво наистина е искал да каже колегата:) наистина със закъснение... В общи линии каквото сме казали и ние по-горе, но защо трябваше да ме напряга в този късен час ? 
п.п май ще ходя да си лягам да си почина малко, че се засрамих

п.п май ще ходя да си лягам да си почина малко, че се засрамих

Виждам Че имаТе голям проблем с моето писане.
Много се иЗвинявам,но не живея в България а в Австрия и клавиатурата ми е таЗи.
нямам друга и не мога да пиШа нормално.
ПС : ДА НЕ МИСЛИТЕ ЧЕ МИ Е ЛЕСНО ????
исках да помогна
Много се иЗвинявам,но не живея в България а в Австрия и клавиатурата ми е таЗи.
нямам друга и не мога да пиШа нормално.
ПС : ДА НЕ МИСЛИТЕ ЧЕ МИ Е ЛЕСНО ????
исках да помогна

- sub_eleven
- ентусиаст
-
Няма такова объркване - изобщо не бях прочел мнението на Хлапето и не бях разбрал, че всичко е адресирано до него. В тази връзка бях разтълкувал мнението на Йода сигурно по поне три различни начина във връзка с ABS модула, то се оказа изобщо не свързано с него. Чак когато Хлапето ме потърси преди броени минути на ЛС защо се заяждам с него, ми свента.
Няма такова объркване - Йода, цитирай вече към кого се обръщаш
хахахахахха
Няма такова объркване - Йода, цитирай вече към кого се обръщаш

- spacepl
- старши ентусиаст
-
- sub_eleven
- ентусиаст
-
spacepl написа::bchug:
шифта в ролята на ABS модула, клавиатурата в ролята на цялата кола...
няма такъв смях

15 мнения
• Страница 1 от 1