Лампа накладки е39 528
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- LUBO 555
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 528i
- Мечтае да кара: комбайн в парламента
Лампа накладки е39 528
Здравейте,колеги,
Смених,накладки,сензори и няма начин да угасне лампата.Закачих колата на карсофт и пак нищо.Държах педала пожече от 30сек. натиснат с контакта даден и пак същото.Помагайте,моля
Смених,накладки,сензори и няма начин да угасне лампата.Закачих колата на карсофт и пак нищо.Държах педала пожече от 30сек. натиснат с контакта даден и пак същото.Помагайте,моля

- sadex5
- ентусиаст
-
- Кара: X5 2003 e39 540
Re: Лампа накладки е39 528
Колега поне 20 мнения има за този проблем. Виж задни, предни накладки датчиците им, и накрая виж датчика на казанчето за спирачна течност. Ако тези елементарни условия са налице, лампата е загаснала на 100 %
А като искаш си ресетни всичко от акумулатора и си EL CAMIONERO
А като искаш си ресетни всичко от акумулатора и си EL CAMIONERO

- LUBO 555
- младши ентусиаст
-
Да ти кажа всичко гледах.Притеснява ме да не е прекъцнат кабел,някъде по инсталацията 

- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Колега най елементарно да пробваш дали е от датчиците е да ги откачиш и да дадеш накъсо буксата/двете иглички/. Лампата трябва да загасне. Ако гасне значи все пак датчика ти прави номера. Ако не гасне търси проблема другаде!

- chegevara1
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 525тдс 99; Е60 545 06
така и така коментирате спирачната система та да попитам и аз нещо ако може - ако спирачната течност намалее пак ли светва лампата за накладките или си има друга лампа пригодена за това?
- LUBO 555
- младши ентусиаст
-
Ivo_Borisov написа:Колега най елементарно да пробваш дали е от датчиците е да ги откачиш и да дадеш накъсо буксата/двете иглички/. Лампата трябва да загасне. Ако гасне значи все пак датчика ти прави номера. Ако не гасне търси проблема другаде!
Колега,Веднага ли трябва да угасне лампата или трабва да се натиска педала повече от 30 сек. на контакт?
Игличките са на буксата на датчика(мъжко).Не на буксатана на колата(женско).При всеки случай,трябва да се направи мост с едно кабелче.Разбрах те

- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Ами когато аз сменях датчици при даването на контакт вече не светеха. Така че пробвай! 

аз сменях датчиците и лампата не изгасна, трябваше колата да заспи и като я запалих, вече беше изчистило и лампата не светеше,и при мен беше дадено на късо и лампата пак си светеше а като сложих датчик се оправи, нещо немога да го схвана защо е така
- LUBO 555
- младши ентусиаст
-
Абе направо ми къса нервите.
Кво ли не гледах,братче
чак с пръсти бърках в резервоарчето на спирачната течност,да не би там сензора нещо....и нищо
Направо ще ми извади очите тая лампа
Кво ли не гледах,братче

чак с пръсти бърках в резервоарчето на спирачната течност,да не би там сензора нещо....и нищо
Направо ще ми извади очите тая лампа
9 мнения
• Страница 1 от 1