промяна на 6ума от джигателя
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
промяна на 6ума от джигателя
Колеги имам БМВ 525 тдс 1998г. от два дена на сам двигателя му се промени звукат 4увя се по 6умно два дена ми го прави като загрее за около 5 минути а днес когато я запалих се 4ува6е така и след 20 минути каране се оправи и пак взе да марка мойели да са запу6ени диузи и как се оправя.Благодаря ви предварително
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Re: промяна на 6ума от джигателя
Колега, повръща ми се от твоите писания и или се коригирай или пиши някъде другаде, в този форум не се пише по този начин.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- mitkofriz
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e39 tds 98'
Като ти направи така отвори капака и слушай да не идва звука от хидравличната помпа под динамото нещо като ромолене все едно че двиателя ти ще роди всеки момент.
- ivo1bg
- FC BAYERN
-
- Кара: 17' 540 I
- Мечтае да кара: Безаварийно
venci82 написа:Колеги имам БМВ 525 тдс 1998г. от два дена на сам двигателя му се промени звукат 4увя се по 6умно два дена ми го прави като загрее за около 5 минути а днес когато я запалих се 4ува6е така и след 20 минути каране се оправи и пак взе да марка мойели да са запу6ени диузи и как се оправя.Благодаря ви предварително
Ако се чудиш, защо на всеки твой въпрос ти отговарят много малко хора, аз мога да ти кажа

Имай предвид, че следващата сентенция е много мъдра и вярна:
"По-добре да си мълчиш и хората да те смятат за глупав, от колкото да си отвориш устата и да разсееш всякакво съмнение."
- im0tep
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше Е 39 520 98 г.

- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
im0tep написа::OT: Кой модератор я разреши тази тема с това заглавие и този правопис???

- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Ilko Ivanov написа:im0tep написа::OT: Кой модератор я разреши тази тема с това заглавие и този правопис???
mad_presley е одобрил темата
По IP човека излиза, че е в Гърция. Де да знам, дали не е грък, който се опитва да пише на български

7 мнения
• Страница 1 от 1