Първи студ, първи проблеми
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- Huko-1
- Потребител
-
- Кара: 01' Е39 530dА
Първи студ, първи проблеми
Здравейте, имам следния проблем. Тръгвам днес за работа, температура -1.5 градуса, правя опит да си пусна флашката (gromaudio) - немя никой, само радио и касетофон, викам си явно нещо е от студа. Шофирам десетина минути и хоп появи се проблема: давам мигач, никаква звукова (цъкане) и светлинна индикация (на таблото). Моля за съвет, ако някой е имал подобен проблем. За протокола: Доста се рових из търсачката като решение срещнах: Разкачане на акумулатора за 20 минути (не действа) и проблем с някакъв LCM модул (може и това да е, още не съм ходил до сервиза). Ще ви бъда благодарен за всяко едно съдействие от ваша страна. 

_________________________ BMW, всичко друго е компромис ! _________________________
Re: Първи студ, първи проблеми
Извади захранването на grom (от голямата му букса), и го рестартирай.
После имаш да черпиш по бира

- Huko-1
- Потребител
-
hafte написа:Извади захранването на grom (от голямата му букса), и го рестартирай.
Колега, нямам думи, просто ми спаси деня ... относно бирата - най-малкото, което бих могъл да сторя. ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ

_________________________ BMW, всичко друго е компромис ! _________________________
- Huko-1
- Потребител
-
meha написа:....и да не сме чули повече тема с такова заглавие

- bobih
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10
Това ми звучи като вчера по новините кмета на Смолян вика, зимата ни изненада неподготвени

DSC OFF - STEPTRONIC ON - KICK-DOWN!
7 мнения
• Страница 1 от 1