Ново виско-нов разход?!?

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E46-330i

Re: Ново виско-нов разход?!?

Мнение от viper_dg » 12 Окт 2010, 23:25

Пресиян Василев написа:
LUCIFER'S написа:оригиналното виско не е ли БЕР?.... просто с ръка на изгасен двигател можеш да провериш дали е зацепено постоянно...

Да това е оригиналния производител.Проверката с рька не е меродавна за хора дето сега разбират че колата има виско.За теб и мен да.
Да качи с 4 литра разхода е ненормално .Работеща муфа харчи грубо казано 2 конски сили при яко натоварване.Няма как да гьлта 4 литра отгоре.Просто времето застудя

:yes:
\oOO)_(||||) (||||)_(OOo/
\_o___\\______//___o_/

Потребител
Аватар

Мнение от custom_clutch » 12 Окт 2010, 23:43

Положението с виско съединителите е (особено заместителите) меко казано олеле. Стигал съм до три SACHS-a един след друг - добре че собственика на магазина ми е приятел щото одавна да съм си посегнал :banghead: . При студен мотор се върти ама чак да фучи - не става. А от там съвсем закономерно вдига и разхода. Да не те плаша колега, но продължавай с опитите. Дано имаш късмет защото в нашата държавица нещата май опират до това. Успех

ентусиаст
Аватар
Кара: е34 m50b25 turbo;е46 330xi
Мечтае да кара: Skyline R34 GT-R

Мнение от BULL3T » 13 Окт 2010, 2:40

custom_clutch написа:Положението с виско съединителите е (особено заместителите) меко казано олеле. Стигал съм до три SACHS-a един след друг - добре че собственика на магазина ми е приятел щото одавна да съм си посегнал :banghead: . При студен мотор се върти ама чак да фучи - не става. А от там съвсем закономерно вдига и разхода. Да не те плаша колега, но продължавай с опитите. Дано имаш късмет защото в нашата държавица нещата май опират до това. Успех

Аз казах при мен какво е било. Всеки да си прави каквото реши за добре.
Изображение
"На мене Ауди не ми харесва, предпочитам СОНИ"

Предишна

Назад към E39