понижаване на оборотите след като загрее
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
понижаване на оборотите след като загрее
Колеги имам близо от година БМВ то 525тдс модел 1998 година и от тогава имам един проблем които ту се появява ту из4езва след като загре колата когато спирам на сжетофар или просто да паркирам и оборотите паднат по4жа едно тракане все едно 4е 6те огасне тресе се цялата кола от ватре,имал ли е някои такав проблем и от какво може да е породен
- Noob4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е39
- D.Pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е38
- Мечтае да кара: Е38
Re: понижаване на оборотите след като загрее
Noob4o написа:Електрониката на ГНП-то

"Не става само с ядене , трябва и акъл!!!"
venci82 написа:Колеги имам близо от година БМВ то 525тдс модел 1998 година и от тогава имам един проблем които ту се появява ту из4езва след като загре колата когато спирам на сжетофар или просто да паркирам и оборотите паднат по4жа едно тракане все едно 4е 6те огасне тресе се цялата кола от ватре,имал ли е някои такав проблем и от какво може да е породен
колега имам сащия броблем ако си намерил решението ще ти бада много благодарен ако кажеш какво е и как се оправя
От плочката го прави това , а тракането е от много ниските обороти и да се чува маховика ( поне при мен е така ). Направи най-евтиното и бързо сипи двутактово бездимно масло в резервоара ( около 1л. на цял резервоар или спази поне съотношението ) . После ако продължава иди да ти регулират от плочката подаването на гориво. Ако продължава сваляне на плочката и почистване . Може преди свалянето да сложиш добавка за дисел оригинална на БМВ в официалните представителства я има около 16лв. струва ( слагал съм има ефект макар че мойта плочка е много зле ) . И да не се чудиш всичко това е заради смазването на помпата че нафтата ни е отврат. Ефекта го постигнах без всички тези магии когато преди 2 години заредих в Германия нафта и о-небеса чудо стана помпата като че ли сама си направи и диагностика и почистване и заработи като нова , а мо гаснеше на всеки светофар.Успех.
6 мнения
• Страница 1 от 1