Малко въпроси за закупуване на части и едно проблемче
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
Малко въпроси за закупуване на части и едно проблемче
здравейте ентусиасти. Аз съм момчето с утечките. Проблема не съм го решил още сложих една ключ маса засега и изключвам тока от нея.
Но друг проблем се появи на котората:
Има леко скърцане като завивам и не мога да установя от какво е: в лява посока не е толкоз отколкото в дясно,ако е в право положение няма скърцане,.От какво може да е. Така я купих ама се чуваше съвсем слабо-и по рядко сега по-на често не знам на какво се далжи това.Ако върта волана на место това скърцане се чува слабо да не бие да е некои лягер на волана не разбирам така,че не мога да гадая.
Искам да закупя: джанти зимни 16 цола ако някой продава да пише на лично
също с новата маска на колата с дългия дисплей където е и ако някои има колко пари ще е само тази конзола под диск у-вото куъдето е.
Мерси ще чакам вашите отговори
Но друг проблем се появи на котората:
Има леко скърцане като завивам и не мога да установя от какво е: в лява посока не е толкоз отколкото в дясно,ако е в право положение няма скърцане,.От какво може да е. Така я купих ама се чуваше съвсем слабо-и по рядко сега по-на често не знам на какво се далжи това.Ако върта волана на место това скърцане се чува слабо да не бие да е некои лягер на волана не разбирам така,че не мога да гадая.
Искам да закупя: джанти зимни 16 цола ако някой продава да пише на лично
също с новата маска на колата с дългия дисплей където е и ако някои има колко пари ще е само тази конзола под диск у-вото куъдето е.
Мерси ще чакам вашите отговори
- LUCIFER'S
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39 '02 530d
Re: Малко въпроси за закупуване на части и едно проблемче
оправи си отечката и не ползвай ключ маса, защото така има вероятност да прецакаш ел модули....т.е. софтуера им, като им спираш тока преди да заспят
за джантите виж в раздел продава.... предлагам ти тези на колегата **Novobraneca viewtopic.php?f=15&t=219596 цената им е супер
за другото в сервиз и на канал се оглежда и ослушва от къде скърца...

за джантите виж в раздел продава.... предлагам ти тези на колегата **Novobraneca viewtopic.php?f=15&t=219596 цената им е супер

за другото в сервиз и на канал се оглежда и ослушва от къде скърца...
Fortuna fortes metuit, ignavos premit.
2 мнения
• Страница 1 от 1