Проблем с Ксенон
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- BMW_Kurilo
- Потребител
-
- Кара: 530d
Проблем с Ксенон
Значи колеги проблема е следния,преди няколко дни монтирах ксенон на халогените колата е 530d 2000г обаче като тругна да го пускам ако е запалена колата гасне и се пускат авариините,ако не е запалена света грешка някаква на таблото Fuel Inject. system и пак се пускат авариините,не знам дали има нещо общо с ксенона защтото и преди от време на време ми е светвала като и давам много газз...но не знам дали трябва да се препрограмира нещо или какво...
- im0tep
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше Е 39 520 98 г.
Re: Проблем с Ксенон
Пробвай да увиеш баластите с фолио за готвене.Смешно звучи но така не позволява на баласта да излъчва вълни и да пречи на електрониката.Ако проблема е в ксенона така би трябвало да се оправи,въпреки че с тази грешка която ти изписва изобщо не ми прилича проблема да идва от там
- BMW_Kurilo
- Потребител
-
- im0tep
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше Е 39 520 98 г.
- sadex5
- ентусиаст
-
- Кара: X5 2003 e39 540
По следващата ЛЦМ. Този надпис светва по принцип ако имаш налягане от магистралната горивна помпа по малко от 4.5 атм. Ама работата ми намирисва на поставяна наскоро аларма........Слагал ли си такава ?
- Noob4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е39
Надявам се колегата да не се засегне, че му използвам темата но и аз имам "леко" сходен проблем след монтажа на ксенон на халогените. Бронята ми (халогените) е преди фейса, а фаровете са след него. Единия ми проблем е че като ги пусна или свети единия или другия, всеки път различно...пускам ги между 10-15 пъти и "понякога" светват и 2-та. Другия проблем е че когато съм на габарити и с пуснати халогени започва да ми премигва ейнджъла, което ме съмнява вече в правилното връзване.
The Ultimate Driving Machine
- LUCIFER'S
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39 '02 530d
чек лайта шунтиран ли е...за светлините, на които сте монтирали ксенон?
Fortuna fortes metuit, ignavos premit.
- iliew
- ентусиаст
-
- Кара: Каквото има..
- Мечтае да кара: .....
Имах сьщия проблем,даже пуснах някьде и тема.....Реши се с готварско фолио,НО опаковай ВСИчКО,баласт,кабели на ксенон системата....трябва да остане само крушката неопакована и омотавай мн хубаво....
- Noob4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е39
LUCIFER'S написа:чек лайта шунтиран ли е...за светлините, на които сте монтирали ксенон?
Ако споменаваш за моя проблем:
@Mad presley преди известно време ми изключи "студения чек", но тогава нямаше ксенон на халогените и дългите, а само на късите. Друго не е правено. Това "чек лайт" и "шунтиран" не ми говори нищо

p.s. Според мен чек лайт трябва да е "проверка светлини"

The Ultimate Driving Machine
- D.Pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е38
- Мечтае да кара: Е38
Noob4o написа:LUCIFER'S написа:чек лайта шунтиран ли е...за светлините, на които сте монтирали ксенон?
Ако споменаваш за моя проблем:
@Mad presley преди известно време ми изключи "студения чек", но тогава нямаше ксенон на халогените и дългите, а само на късите. Друго не е правено. Това "чек лайт" и "шунтиран" не ми говори нищоВ петък ще съм при Илко ако можеш да ми обясниш по подробно какво да му кажа да "шунтира" ще почерпя
p.s. Според мен чек лайт трябва да е "проверка светлини"
Не се притеснявай Илко знае какво трябва да се направи, няма нужда някой да му казва!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"Не става само с ядене , трябва и акъл!!!"
- BMW_Kurilo
- Потребител
-
sadex5 написа:По следващата ЛЦМ. Този надпис светва по принцип ако имаш налягане от магистралната горивна помпа по малко от 4.5 атм. Ама работата ми намирисва на поставяна наскоро аларма........Слагал ли си такава ?
Да колега слагах допълнително аларма защото застрахователите нямаше да признаят каското,а алармата е някаква китаиско измислена щуротия дето никаква работа не върши и обмислям да я махна вече.
Отностно надписа понякои път ми светва като и дам много газз та не знам дали е от алармата или просто някоя помпа на дава достатъчно налягане а и от камор ми казаха че е за смяна датчика на разпределителния вал така че като го сменя и продължи да я прави тая грешка вече не знам...
11 мнения
• Страница 1 от 1