Проблем Дим!!!
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем Дим!!!
Първо искам да се извиня ако има подобна тема а не съм я намерил. А ето и проблема. Днес се качвам в колата да ходя до магазина пускам да ми отдуха предните прозорци пускам и нагревателите на задните та отивам до магазина. Долу горе да съм карал около 5 минути. Спирам колата и отдоло на колата се дига пушек та се къса. Дими около минута и спира... след това се качвам паля пак пускам климатик тва онва няма проблеми. Някъкви предложения от какво може да се е случило?
- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
Re: Проблем Дим!!!
Елементарно !!! Включила ти се е печката. Това може единствено да те радва 

- Ivo Georgiev
- младши ентусиаст
-
- Кара: 5er-Reihe
Не са ли още високи температурите за да се включват печките? Нали се включват автоматично при околна температура над 5 градуса?
Ето къде е проблема значи. На скоро си остъргах бронята и ми се прецака датчика за вънпната температура и показва -40 ... Явно от там е и проблема с въпростният дим. 

- joropc
- младши ентусиаст
-
- Кара: 03'BMW525DA;06'BMWX5 3.0DSportpaket
- Мечтае да кара: Волга комби
xcalibur написа:Не са ли още високи температурите за да се включват печките? Нали се включват автоматично при околна температура над 5 градуса?
..под 5 градуса!
Мда, моята печка ако я пусна сега(при температура над 5-6 градуса), се включва само вентилатора, но не се чува характерното чукане както е, когато печката работи т.е. вътре в нея не вкарва нафта... и съответно печката не работи.
5 мнения
• Страница 1 от 1