Колко ли 528-ци бродят по родните пътища?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Колко ли 528-ци бродят по родните пътища?
Това е един въпрос, който лично на мен ми е много интересен. Не за друго, ами защото BMW E39 528i като цяло е доста рядко срещан екземпляр - и то не само за България!
Та всики ние сме отваряли мобиле и карс, а там Е39-ки от типа 520 и 525 с лопата да ги ринеш... буквално стотици! В следващия момент пускате търсене за Е39 528i и пред вас излиза само една страничка с около 10-15 обяви. Следователно аз като притежател на 528-ца се запитах: "Абе това наистина ли е възможно?". Следващия въпрос, който изникна в съзнанието ми беше: "Щом в тези сайтове 528-ците са толкова малко, колко ли са в цялата страна?".
Целта на темата е да се опитаме да открием приблизителната бройка на това уникално бебче, в нашата страна. Ще се радвам ако собствениците на Е39 528i драснат по един ред в темата, ей така само да се отчетат като бройка
Ако пък има колеги които не са собственици на 528-ца, но някой техен комшия, съсед, приятел или тн. е, нека и те драснат по един ред за да отчетем бройката! Като в последния случай, колегите ще трябва да са сигурни, че въпросния човек не е сред членовете на форума... да не става преповтаряне все пак 
Ами това е за сега... дано да успеем да намерим някаква приблизителна бройка на тия кукли
Та всики ние сме отваряли мобиле и карс, а там Е39-ки от типа 520 и 525 с лопата да ги ринеш... буквално стотици! В следващия момент пускате търсене за Е39 528i и пред вас излиза само една страничка с около 10-15 обяви. Следователно аз като притежател на 528-ца се запитах: "Абе това наистина ли е възможно?". Следващия въпрос, който изникна в съзнанието ми беше: "Щом в тези сайтове 528-ците са толкова малко, колко ли са в цялата страна?".
Целта на темата е да се опитаме да открием приблизителната бройка на това уникално бебче, в нашата страна. Ще се радвам ако собствениците на Е39 528i драснат по един ред в темата, ей така само да се отчетат като бройка

Ами това е за сега... дано да успеем да намерим някаква приблизителна бройка на тия кукли

- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Re: Колко ли 528-ци бродят по родните пътища?
А колко ли 520-ки по талон имат големи сърца 

- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
Не разбирам смисълът на темата, но все пак 

- badsharki
- ентусиаст
-
- Кара: F11 530xd
Що не пуснеш едно запитване до КАТ ами се занимаваш с безмислени теми.
Колега тук е технически раздел, а не статистически.

Колега тук е технически раздел, а не статистически.

- cls6666
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 525 tds '97
- Мечтае да кара: CL65 AMG
- Детайли за колата: дизел
имаше анкета някъде в началото на подфорума и може да се ориентираш
.......а пък е39-ки без емблеми колкото искаш не можеш разбра 520 ,525,530 -каква е не виждам особен смисъл в тая тема
.......а пък е39-ки без емблеми колкото искаш не можеш разбра 520 ,525,530 -каква е не виждам особен смисъл в тая тема
- LUCIFER'S
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39 '02 530d
cls6666 написа:... не виждам особен смисъл в тая тема

към модераторите .... трийте ги тия теми! ама не заключване, а триене

Fortuna fortes metuit, ignavos premit.
6 мнения
• Страница 1 от 1