как се сваля болта на 4иста4ките
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
как се сваля болта на 4иста4ките
зна4и като застанеш пред колата от дясно при механизъма за 4иста4ките отвъншната страна има един болт голям които ми пре4и да си сменя целия механизъм няма сваляне трябва да с4упя пласмасовата кора по прозореца а не ми се иска някои знае ли как да го сваля
- 520_i
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39 525
Re: как се сваля болта на 4иста4ките
Какъв е тоя болт бе колега!!! За да смениш механизма на чистачките трябва да свалиш рамената, които се държат с гайки. После с малака скоба за лагери се издърпват (малко е кофти свалянето). Сваля се пластмасовата кора и механизма се държи на четири болто 6мм.
- M_krika
- младши ентусиаст
-
- Кара: E70 4.0d и F15 M50d
- Мечтае да кара: BMW
520_i написа:Какъв е тоя болт бе колега!!! За да смениш механизма на чистачките трябва да свалиш рамената, които се държат с гайки. После с малака скоба за лагери се издърпват (малко е кофти свалянето). Сваля се пластмасовата кора и механизма се държи на четири болто 6мм.

Rise Of The Machines-Only The Strong Will Survive
- DAEL
- Дакела
-
- Кара: 02 525dA & 07 E90 N46B..
- Мечтае да кара: F-22 Raptor
- Детайли за колата: Стоковица със Стептроник и кожена гарнитура.
dalas написа:зна4и като застанеш пред колата от дясно при механизъма за 4иста4ките отвъншната страна има един болт голям които ми пре4и да си сменя целия механизъм няма сваляне трябва да с4упя пласмасовата кора по прозореца а не ми се иска някои знае ли как да го сваля
Продаваш части, а не знаеш елементарни неща?
Не ти ли се струва тъпо да пускаш теми само за да трупаш мнения?
наложи се да срежа кората утре ще ка4а снимки да ви покажа за кои болт питах 4е няма сваляне без да се изкърти вси4ко
- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
dalas написа:зна4и като застанеш пред колата от дясно при механизъма за 4иста4ките отвъншната страна има един болт голям които ми пре4и да си сменя целия механизъм няма сваляне трябва да с4упя пласмасовата кора по прозореца а не ми се иска някои знае ли как да го сваля
dalas написа:наложи се да срежа кората утре ще ка4а снимки да ви покажа за кои болт питах 4е няма сваляне без да се изкърти вси4ко
Да те попитам нещо : Колко пъти трябва да ти обяснявам че " 4 " е цифра ,а не буквата " Ч " ???
Докато не го проумееш постовете ти ще бъдат ИЗТРИВАНИ !!!
6 мнения
• Страница 1 от 1