кабели за диагностика на бмв е39
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
кабели за диагностика на бмв е39
здравейте колеги, понеже се сдобих с повече парички въпроса ми е искам да си купя диагностичен кабел +софтуер за моята кола бмв е39 1996 520и бензин-въпроса ми е да ми кажете коя най-хубавата и ефективна програма която ще ми свърши работа и естествено откъде мога да я купя.
Другия ми въпрос е на въпросната кола ляв мигач като пусна-мига много бързо няколко пъти и после по бавно ан таблото от какво може да е на другия не е така,нормално си свети. Приятели ми акзаха че е може да е изгоряла крушка ама как така като всичко си свети, дайте малко помощ отностно това-да не би да е дефектирало реле нещо не знам не съм много в час с колите-електроника-затова искам да се понауча и вие сте най-добрите по тази част
Другия ми въпрос е на въпросната кола ляв мигач като пусна-мига много бързо няколко пъти и после по бавно ан таблото от какво може да е на другия не е така,нормално си свети. Приятели ми акзаха че е може да е изгоряла крушка ама как така като всичко си свети, дайте малко помощ отностно това-да не би да е дефектирало реле нещо не знам не съм много в час с колите-електроника-затова искам да се понауча и вие сте най-добрите по тази част

- cls6666
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 525 tds '97
- Мечтае да кара: CL65 AMG
- Детайли за колата: дизел
Re: кабели за диагностика на бмв е39
колега има тема ''софтуер'' в раздела е46 там има всичко- описано е какъв кабел ,софтуер и подкарването му
аз имам всички достъпни кабели и софтуери,но уви още се уча
успех
аз имам всички достъпни кабели и софтуери,но уви още се уча
успех

- totopz
- младши ентусиаст
-
- Кара: Ford Fiesta 1.25i
- Мечтае да кара: A6 2.5 TDI
cls6666,
Може ли да дадеш повече информация, за това което ти имаш като кабели и софтуер и как работи софтуера -в смисъл - връзваш ли се към колата, четеш ли всичко, което ти трябва, имал ли си някакви ядове и т.н.
Видях темата "Софтуер", но тя е започната преди година и половина, а на края всички, които пишат изглежда са някакви специалисти, защото говорят само с някакви странни термини и съкращения.
Може ли да дадеш повече информация, за това което ти имаш като кабели и софтуер и как работи софтуера -в смисъл - връзваш ли се към колата, четеш ли всичко, което ти трябва, имал ли си някакви ядове и т.н.
Видях темата "Софтуер", но тя е започната преди година и половина, а на края всички, които пишат изглежда са някакви специалисти, защото говорят само с някакви странни термини и съкращения.
- cls6666
- ентусиаст
-
кабела го купих от склад66 ,теглил съм една версия на дис от тая тема и общо взето няма проблем -другото се научава в движение
а за софта имам бмв скенер 1.36,карсофт,инпа ,дис,vagcom
а за софта имам бмв скенер 1.36,карсофт,инпа ,дис,vagcom
а пичове какво ще кажете за този софтуер как вис е вижда мисля че е по добър от карсофт 
BMW INPA EDIABAS 5

BMW INPA EDIABAS 5
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Добре бе момчета вие четете ли изобщо какво ви се пише.....
JEITY - в мнението над твоето колегата пише Инпа а ти питаш какво ще кажем за Инпа...
totopz - никой не се е родил научен колега, но има много писано по всичките ти въпроси, това че те мързи да четеш е друг въпрос, но не очаквай хората които са си правили труда да пишат преди сега да ти го сдъвчат и поднесат наготово....
П.С. И двамата сте нови, препоръчвам първо да попрочетете повечето теми тук и тогава ако има нещо неясно да питате, за да не създавате работа на модовете.
JEITY - в мнението над твоето колегата пише Инпа а ти питаш какво ще кажем за Инпа...
totopz - никой не се е родил научен колега, но има много писано по всичките ти въпроси, това че те мързи да четеш е друг въпрос, но не очаквай хората които са си правили труда да пишат преди сега да ти го сдъвчат и поднесат наготово....
П.С. И двамата сте нови, препоръчвам първо да попрочетете повечето теми тук и тогава ако има нещо неясно да питате, за да не създавате работа на модовете.

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- totopz
- младши ентусиаст
-
I.Voykov,
Прав си колега мързи ме. Не съм вече толкова запален колкото на младини за съжаление.
Но и темата "Софтуер" е 50 страници. Трябва цял ден да и се отдели, за да се прочете всичко.
Аз за това питах, ако някой си е купил кабел и използва някакъв софтуер да сподели в 1-2 изречения кое от къде е взел, за колко пари и така.
За пример - аз съм запознат с диагностика на Audi и веднага мога да кажа, че са нужни само кабел за 20лв и VagCom, който се намира на много места из интернет и това е всичко.
Може би при BMW сложността идва от това, че има много видове кабели и много видове софтуер и за това толкова се коментира.
Прав си колега мързи ме. Не съм вече толкова запален колкото на младини за съжаление.
Но и темата "Софтуер" е 50 страници. Трябва цял ден да и се отдели, за да се прочете всичко.
Аз за това питах, ако някой си е купил кабел и използва някакъв софтуер да сподели в 1-2 изречения кое от къде е взел, за колко пари и така.
За пример - аз съм запознат с диагностика на Audi и веднага мога да кажа, че са нужни само кабел за 20лв и VagCom, който се намира на много места из интернет и това е всичко.
Може би при BMW сложността идва от това, че има много видове кабели и много видове софтуер и за това толкова се коментира.
- cls6666
- ентусиаст
-
и тук нещата не са различни ,темата започва с преправяне на същия кабел и работи с софт които се намира в нета-inpa,dis-gt1,carsoft i vagcom
на мен не ми се занимаваше да купя кабел и да го преправям,и си купих такъв от склад 66 +преход
по добре прочети темата-там е истината
ако ти кажа че съм я чел цялата поне 5 пъти но си струва
на мен не ми се занимаваше да купя кабел и да го преправям,и си купих такъв от склад 66 +преход
по добре прочети темата-там е истината
ако ти кажа че съм я чел цялата поне 5 пъти но си струва
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
totopz написа:...
http://sklad66.com/cms/BMW-OBD-INPA-GT1-DIS-USB.html
http://sklad66.com/cms/Prehodnik-16pin- ... n-BMW.html
Така добре ли е?

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- totopz
- младши ентусиаст
-
I.Voykov,
Да, много добре. Благодаря много за линковете!
Значи 105лв. и съм в играта
Даже като гледам щом SKLAD66 е в Пловдив, по-добре да отида с колата и лаптопа направо на място да видя дали ще стане работата.
Да, много добре. Благодаря много за линковете!
Значи 105лв. и съм в играта

Даже като гледам щом SKLAD66 е в Пловдив, по-добре да отида с колата и лаптопа направо на място да видя дали ще стане работата.
10 мнения
• Страница 1 от 1