КОЛЕГИ ПОМОЩ... Смених съединитела
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- ///Nasko
- Потребител
-
- Кара: BMW 530D
- Мечтае да кара: BMW M5 GPOWER
КОЛЕГИ ПОМОЩ... Смених съединитела
Привет колеги...става дума за БМВ 530Д е39 2001 година 193к.с, Kелеша ми чипоса колата и стана яката работа обаче започна да ми боксува съединитела...днес смених комплект съединител,претискател-Лук,феродо-Лук,и лагер-Закс минах около 80 км градско и реших на 3-та да дам гас от 2500 оборота...дадах гас и пак избоксува А Е ЧИСТО НОВ
мноо ми е гадно кажете от какво може да е това...
Питах един френд...и ми каза че феродовиат диск му трябвало време да се слегне със маховика и затова е избоксувал...каза че евентуално след 5,6 дена сичко би трябвало да е 6 ??? според вас вярно ли е това или какъв може да е проблема ??? МНОГО БЛАГОДАРСКО ПРЕДВАРИТЕЛНО

Питах един френд...и ми каза че феродовиат диск му трябвало време да се слегне със маховика и затова е избоксувал...каза че евентуално след 5,6 дена сичко би трябвало да е 6 ??? според вас вярно ли е това или какъв може да е проблема ??? МНОГО БЛАГОДАРСКО ПРЕДВАРИТЕЛНО

- jordao75
- младши ентусиаст
-
- Кара: 520 i 97
Re: КОЛЕГИ ПОМОЩ... Смених съединитела
Известно време трябва да я караш нормално.Трябва му време да слегне с маховика.
Здрасти колега, смени си маховика и всичко ще е наред. Минал сам по твоя път преди години, точно през Келеша и със същата кола. Само дето имах и други промени по колата и не знаех от къде ми идва проблема. Скапах се от сваляне и качване на скоростната кутия - сменях феродов диск, после притискател от по-силен двиг., после рейсингов притискател Закс( мн. твърд) и накрая Келеша ми каза за маховика. Свалям му шапка, много е в час
Успех!

- LUCIFER'S
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39 '02 530d
Правилно ти е казал човека, че трябва да мине малко време да пасне феродото, ако ти е добре обаче огледалния -маховика!!! ( да не е надран износен на кривини и т.н. майстора ти трябва да е преценил) .... през този момент изобщо не я стряскай... защото има вероятност да запалиш феродовия диск и да го насереш тотално още новичък. Покарай до 2000км да се напасне добре, без тормоз, а плавно ускорение!!! и виж как ще е тогава. трябва да нямаш проблем.
Fortuna fortes metuit, ignavos premit.
- Nikiboy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 540 '97
- Мечтае да кара: М5
Лично аз като сработвам съединител не смея първите 500 км да дам мн газ. Когато го караш да превърта като нов се изпича става на стъкло и ......
- bili1
- ентусиаст
-
- Кара: 540i E39
- Мечтае да кара: това което има вече...
- Детайли за колата: М62В44
Правилно са ти казали колега,карай го една седмица без да го ръчкаш всичко да се сработи после го тествай,ако пак превърта сменяй маховика! 

- ///Nasko
- Потребител
-
Много ви благодаря тигри...ами маховика е добре...Явор ми прави колата така 4е ако имаше нещо щеше да каже..а и аз го гледах маховика...нее надран нито лопа нито като я гася тресе или признаците...колата е на 208 000 км ... от 4овека които я взех ми каза 4ее патувал само на дълго..била е магистрална... а и Явор каза за този съединител който свалихме чее за него е 99,9 % оригиналниа на колата... ше покарам неска утре 600-700 км градско пък да видим понеделник вторник

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
как му пишете с усмивка на уста да сменя маховика сякаш е 200-300 лв 

- ///Nasko
- Потребител
-
хахаха много си прав
ако беше 200-300 лв да го бяхме сменили и него да му се невиди
полудявам... вече се чуда дали да нея засила от витоша на долу

- bili1
- ентусиаст
-
- Кара: 540i E39
- Мечтае да кара: това което има вече...
- Детайли за колата: М62В44

10 мнения
• Страница 1 от 1