Фейслифт стопове - ПРОБЛЕМ!!!
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
Фейслифт стопове - ПРОБЛЕМ!!!
Здравейте колеги, става въпрос за диодите в единия стоп. Колата е комби, стоповете са фейслифт и на единия от стоповете на капака габарита свети общо взето когато и колкото той си реши. Като включа фаровете обикновено не свети или ако свети е съвсем слабо, и като го почукна тръгва. Мислех че не контактува нещо, пръсках с контактен спрей, свивах пластинките дето контактуват - нищо. Въпроса ми е някой ако се е сблъсквал с това и/или знае решение да го сподели. Ако не май ще се търси ляв вътрешен стоп!
Re: Фейслифт стопове - ПРОБЛЕМ!!!
Колега..моя автомобил е друга марка,така че това което ще ти кажа не знам до колко ще е компетенто..но ! Имах абсолютно същия проблем,първоначално стоп-а си работеше при натискане на спирачката (провери и ти) а самият габарит го нямаше никакъв.В последствие и всяква светлинна индикация отказа.Направих абсолютно същите процедури като теб,но нищо не помогна.Накрая я заведох при жичкаджия (няколко пъти се наложи,защото след всяка ''интервенция'' резултата не траеше дълго..добре че жичкаджията ми е познат и не давах допълнителни кинти) Та ! Оказа се накрая че му се губи маса и ако не ме лъже паметта изпозлва тази на стопа за мъгла и всичко се оправи...При мен беше ок,защото беше десния стоп (а за мъгла ти е достатъчен и левия (до преди години само на тях слагаха) ) В крайна сметка...съвета ми е да почнеш да търсиш от там проблема.Успех !
- ///Nasko
- Потребител
-
- Кара: BMW 530D
- Мечтае да кара: BMW M5 GPOWER
Re: Фейслифт стопове - ПРОБЛЕМ!!!
Колега.....имам абсолиотно същият проблем !!!
едно към едно !!! мойта е 530д 2001 фейс...като съм зад колата се пада заден ляв стоп от вътрешната страна...на багажника стопа
със текива леки почуквания и знаеш ли кво стана...на 3-тото чукване раката ми влезе в стопа хахаха
заведах го на щета и са ше видим кво ше дадат...ако на теб ти мизерства десния дай да си купим комплект и да си делнеме парата
?

3 мнения
• Страница 1 от 1