Помогнете Е39 tds трудно пали когато е загряло
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
- bmw_525_tds
- Потребител
-
- Кара: е46-320д
Помогнете Е39 tds трудно пали когато е загряло
Да започна така,
Имам Е39 тдс. Купих го преди 6 месеца, когато го взех ми правеше номера, студена пали от ряз, загрее ли и мине известно време качвам се вартя тк.тк.тк.че чак тогава пали. Разпитах тук таме хора каращи тдс-и и ме пратиха при Ванко в аспарухово(от Варна съм), момчето закачи колата на компютър Гледа там пипа и даде предварение ли нещо на помпата и колата се оправи до преди 3 дни, когато започна пак да ми прави тия номера.
Този път реших да ида парво при Цоков (Bosh) сервиза. Закачиха колата и нищо не показва замериха акумулатора пак и казаха, че можело да бъде стартера
но не ми се вярва на мен, защото си върти яко. Забравих да допалня, че сега и леко тресе колата на празен ход понякога, та от Цоков реших да ида пак при Ванко в Аспарухово. Обясних му закачи и той колата гледа там к'во прави не знам и вика всичко си е наред както съм я настоил помпата така си е вика да не би да е акумулатора или страртера, да сам пробвал с друг акомулатор взех аз един на заем, ама същата работа.
Четох тук из форума помпата може да била не знам си кво там, искам да помоля ако някой от Варна или околноста е имал този проблем и го е оправил да каже къде да ида защото ще се побъркам вече от нерви, не я карам, че ме е срам да вартя като луд и да гледат хората. Никои не каза от това е може от помпа от стартер от много работи а според мен или помпата нещо там се ебава или някои температурен датчик ли не знам. Не знам и каде да ида да я оправят.
Благодаря предварително за помагащите!
да добавя само че си има около 50литра нафта неби трябвало тя помпа да е нз
edit от модераторския екип:
Моля ползвайте българската азбука и език по предназначение. Съкращения от чата ТУК са НЕДОПУСТИМИ!
Имам Е39 тдс. Купих го преди 6 месеца, когато го взех ми правеше номера, студена пали от ряз, загрее ли и мине известно време качвам се вартя тк.тк.тк.че чак тогава пали. Разпитах тук таме хора каращи тдс-и и ме пратиха при Ванко в аспарухово(от Варна съм), момчето закачи колата на компютър Гледа там пипа и даде предварение ли нещо на помпата и колата се оправи до преди 3 дни, когато започна пак да ми прави тия номера.
Този път реших да ида парво при Цоков (Bosh) сервиза. Закачиха колата и нищо не показва замериха акумулатора пак и казаха, че можело да бъде стартера

Четох тук из форума помпата може да била не знам си кво там, искам да помоля ако някой от Варна или околноста е имал този проблем и го е оправил да каже къде да ида защото ще се побъркам вече от нерви, не я карам, че ме е срам да вартя като луд и да гледат хората. Никои не каза от това е може от помпа от стартер от много работи а според мен или помпата нещо там се ебава или някои температурен датчик ли не знам. Не знам и каде да ида да я оправят.
Благодаря предварително за помагащите!
да добавя само че си има около 50литра нафта неби трябвало тя помпа да е нз

edit от модераторския екип:
Моля ползвайте българската азбука и език по предназначение. Съкращения от чата ТУК са НЕДОПУСТИМИ!
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Re: Помогнете Е39 tds трудно пали когато е загряло
viewtopic.php?f=35&t=90321&hilit=%D1%82%D0%BE%D0%BF%D1%8A%D0%BB+%D1%81%D1%82%D0%B0%D1%80%D1%82
И още много, като използваш фразата "топъл старт" чрез бутона
И още много, като използваш фразата "топъл старт" чрез бутона

2 мнения
• Страница 1 от 1