Хвърля води 525tds
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- klls
- Потребител
-
- Кара: Audi A8
- Мечтае да кара: самолет
Re: Хвърля води 525tds
колеги още нещо забелязах ....виското постоянно е зацепено при подаване на газ ....това нормално ли е ....
klls написа:колеги още нещо забелязах ....виското постоянно е зацепено при подаване на газ ....това нормално ли е ....
Не е нормално, но според мен не е в това проблема. Може би по бавно ще ти загрее колата до нормалното. Ако си сигурен в главата виж водната помпа пак.
- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
виж дали водата циркулира в казанчето може да е запушено отваряш капачката някои дава газ и близо до гърлото на казанчето трябва да излиза тънка струйка вода ако не излиза провай откачи маркуча който свързва казанчето с радиатора и виж дали от там ще избие вода
Барай шишарката Минкеее ....
- bohata
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: приятелите си да пеят..
колега имах проблем 1 към 1 точно като твоя
само че колата беше 325тдс автомат-97.
при мен се оказа че "майсторите" не бяха притегнали двата последни болта на главата /от към купето/.
били неудобни за стягане ,беше оправданието им

при мен се оказа че "майсторите" не бяха притегнали двата последни болта на главата /от към купето/.
били неудобни за стягане ,беше оправданието им

- klls
- Потребител
-
bohata написа:колега имах проблем 1 към 1 точно като твоясамо че колата беше 325тдс автомат-97.
били неудобни за стягане ,беше оправданието им![]()
колега добра идея ще ги накарам да е разхвърлят и да е проверят .....
klls написа:колеги още нещо забелязах ....виското постоянно е зацепено при подаване на газ ....това нормално ли е ....
само когато е в работна температура е нормално, имам при мене в момента е38 725 тдс, със същият проблем, и се оказа глава. Заварявана, мазана и т.н. Свали свещите и виж как са всичките..... проверете комресия на студен мотор, да не е магистрала на главицата и да си за глвава.

Колега мисля, че се заблуждаваш
Като се подаде газ, с увеличаването на оборотите на двигателя до някъде се увлича и перката, но това не значи, че виското е зацепено
- klls
- Потребител
-
проблема е решен колеги след смяна на всичко по 2 бр ... дойде време и на радиатора да е нов и няма ядове ......
.................благодаря на всеки отзовал се .....
.........

- klls
- Потребител
-
за ключ.......
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2