вече в семейството :)
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- Bashticata
- Потребител
-
- Кара: E39 2.0
вече в семейството :)
здравейте !сектант съм на тема Бмв и най накрая станах и собственик.на 23 години съм и сбъднах мечтата си взех си Е39 2.0 мотора бих се радвал да черпя опит от вас,утре сменям масло какво ще кажете за Q8
- astoinov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X3
Re: вече в семейството :)
Честито колега, много да те радва, по-малко проблеми да имаш с нея и много безаварийни километри.
Покажи някоя снимка да видим красавицата.
А за маслото потърси из форума има доста писано. Аз лично от скоро съм с наливно BMW 10w40, от магазина на един колега тук от форума. За сега обаче нямам кой знае какви впечатления. Някой казват, че е хубаво да се кара с 5w40, но и аз не знам как е най-добре.
Покажи някоя снимка да видим красавицата.
А за маслото потърси из форума има доста писано. Аз лично от скоро съм с наливно BMW 10w40, от магазина на един колега тук от форума. За сега обаче нямам кой знае какви впечатления. Някой казват, че е хубаво да се кара с 5w40, но и аз не знам как е най-добре.
Ако планината не отиде при Мохамед, Мохамед ще отиде до тоалетната!
- hriskoss
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е39 525тдс
Колега един приятел е дистрибутор на Q8 и каза ,че маслото е много хубаво,повечето карат 10w40,защото е39 не са първа младос ,ако знаеш с какво масло е карана до сега
- bili1
- ентусиаст
-
- Кара: 540i E39
- Мечтае да кара: това което има вече...
- Детайли за колата: М62В44
Честито и от мен колега,да си жив и здрав да си я караш с здраве,ако е бензин 2.0 да беше взел малко по мощничко-523i 2.5 ,528i 2.8 разхода е малко повече а във вървенето ОГРОМНА разлика! 

- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
bili1 написа:Честито и от мен колега,да си жив и здрав да си я караш с здраве,ако е бензин 2.0 да беше взел малко по мощничко-523i 2.5 ,528i 2.8 разхода е малко повече а във вървенето ОГРОМНА разлика!
Разходът не е повече, а дори по-малко

- bili1
- ентусиаст
-
- Кара: 540i E39
- Мечтае да кара: това което има вече...
- Детайли за колата: М62В44
Да колега прав си,че е по-малък неисках да пиша "ПО-МАЛЪК" защото професори пълно тука във форума който ще оплиуват после,първата кола ми беше 520i E39 разхода ми беше 14,3-15,1 градско после си взех 523i E39 разхода е 12,7-13,1 а разлика във вървенето огромна
!

- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
Темата се отнася за МАСЛОТО ,така че тази тема е доста изчерпателна : http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 5&t=194780
За в бъдеще първо използвай това : http://bmwpower-bg.net/forums/search.php И ако не намериш отговор,тогава пускаш нова тема .
За в бъдеще първо използвай това : http://bmwpower-bg.net/forums/search.php И ако не намериш отговор,тогава пускаш нова тема .
7 мнения
• Страница 1 от 1