теч на антифриз
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
теч на антифриз
Колеги, вчера ми изтече част от антифриза.Пръскаше като струйка при подаване на газ от мястото, което съм показал със стрелка- снимките са в галерията 4 и 5.Колата е 530д.
Въпросът ми е дали там няма някаква капачка, която е паднала. ако може някой да погледне неговата кола...
Въпросът ми е дали там няма някаква капачка, която е паднала. ако може някой да погледне неговата кола...
Re: теч на антифриз
Това е пробка за обезвъздушаване, която се е скъсала. Трябва да извадиш парчето което е останало и да сложиш нова.
Ето как изглезда здравата пробка (нищо, че е от Е46)

И след като долееш антифриз да не забравиш да обезвъздушиш
Ето как изглезда здравата пробка (нищо, че е от Е46)

И след като долееш антифриз да не забравиш да обезвъздушиш

- im0tep
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше Е 39 520 98 г.
Абсолютно вярно
Оправяй я веднага ,че на мен една такава пробка каква беля ми направи и то след смяната...зимата баш в най големия студ на -20 и виелица,сутринта в 6 часа реших да я сменям и не съм стегнал новата до край...и стана еднаааааа...
Течеше върху ремъка,от там приплъзва ,спира да зарежда алтернатора и в един момент на един светофар останах без грам акумулатор на -20 градуса....тръгвам да дърпам жилото да отворя капака-остана ми в ръцете ! Тръгвам да слизам от колата-дръжката и тя ми остана в ръцете
Направо беше голяма сутрин 

Оправяй я веднага ,че на мен една такава пробка каква беля ми направи и то след смяната...зимата баш в най големия студ на -20 и виелица,сутринта в 6 часа реших да я сменям и не съм стегнал новата до край...и стана еднаааааа...

благодаря колеги за отговорите, дано да няма сериозна причина за скъсването на пробката.
4 мнения
• Страница 1 от 1