525 Д - Автоматик - изклюва от скорост ?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- LUCIFER'S
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39 '02 530d
Re: 525 Д - Автоматик - изклюва от скорост ?
проблем с ниското налягане - подкачващите помпи или проблем с високото налягане комон рейл помпата- клапана
Fortuna fortes metuit, ignavos premit.
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Re: 525 Д - Автоматик - изклюва от скорост ?
DAEL написа:boksioraE39 написа:DAEL написа:Колега, я прегледай тази тема преди да ходиш в "Джемини"!
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=10&t=192146&p=2120583&hilit=%D0%94%D0%B6%D0%B5%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D0%B8#p2120583
Не съм съгласен и не мисля че от мнението на потребител с едно мнение трябва да се прави заключение за сервиза такаче айде моля ти се... Много приятели карат там S-класи,7ци,Доч рам и не са имали оплаквания,може би човека пуска антиреклама знаеш ли.. За чий ти е да се регистрираш да пуснеш 1-мнение и да си биеш камшиците.
Колега, това е поредното лошо мнение, което съм чул и прочел за този сервиз, но все пак всеки си преценява къде да си кара колата на ремонт, а и така както си дал информацията за този сервиз и как се застъпваш за тях си е направо жива реклама!
Само да те питам ти имаш ли лични впечатления от този сервиз, а не от приятели?
Да говоря от лично мнение и мойта А8ца 4.2 я правих там и сигурно съм извадил късмет че не се е строшила докато беше в мен,но темата е за друго а не да обсъждаме джемини.

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2