малък проблем с газова уредба
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- iveidar
- Потребител
-
- Кара: BMW e60 525i
- Мечтае да кара: X6
малък проблем с газова уредба
имам въпрос към колегите с газови уредби ; сложих си Г.У. ланди ренцо преди 3 месеца и имам следният проблем
колата прекъсва от време на време като натисна съединителя да завия на кръстовище колата гасне не винаги много дразнещ прблем дадох 2000лв. за газов ин. ходих в сервиза нали е в гаранция ама хората гледат умно и не разбират нищто
колата ми е 520 1998г. всичко което трябва съм сменил като обслужване ако някои се е зблъсквал с подобен прблем
моля да каже да ли е намерил решение и отвреме на време като прехвърля от гас на бензин придерпва не винаги
не излизат никакви грешки на компа
колата прекъсва от време на време като натисна съединителя да завия на кръстовище колата гасне не винаги много дразнещ прблем дадох 2000лв. за газов ин. ходих в сервиза нали е в гаранция ама хората гледат умно и не разбират нищто
колата ми е 520 1998г. всичко което трябва съм сменил като обслужване ако някои се е зблъсквал с подобен прблем
моля да каже да ли е намерил решение и отвреме на време като прехвърля от гас на бензин придерпва не винаги
не излизат никакви грешки на компа
- gi4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: -ше Е34 525 м50
Re: малък проблем с газова уредба
още от самото начало кат сложи ГИ ли се появи проблема? правил ли си диагностика на колата преди да и монтират газовата? ако вс по колата ти е наред, намери си читави майстори газаджии!
- ognyan 74
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36 320i; Е36 318i
Здравейте. Опита е жигулски, ама нищо. Та изпаритела на Жигулито беше мембранен, и вертикално и надлъжно разположен спрямо надл. ос на колата. От това при ляв завой примерно оборотите падаха, от центробежните сили, който местят мембраната. На десен завой- оборотите се вдигаха. Ако е напречно пък би гаснела, или форсирала. Та провери,ако на единия завой-ляв пр. намаляват, а на обратния се увеличават, може да е нещо такова, ако изапаритела ти има мембрана разбира се. Мембраната е за вакуумното регулиране на газта, не с бобинка.
???!!!
- INTEGRALE
- младши ентусиаст
-
- Кара: VW Golf MK6 1.4 tsi, W212 E350CDI
- Мечтае да кара: Koenigsegg
Качи си колата на диагностика за свещи и бубини , на газ колата е по-чувствителна и трябва всичко да е ОК
- gi4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: -ше Е34 525 м50
ако има нещо, каквото и да е ненаред, всеки товар, хидравлика, климатик, реотани на стъкло или др. може да я накара да изгасне......работи ли ти стабилно колата на газ, какви обороти държи, падат ли под 700?
На мен ми прави придръпване само когато е студен изпарителя,т.е. когато колата е още студена,но после като загрее си се оправя.Регулирана е да прехвърля на газ като подмине синята зона на температурата.Зимата обикноввено ми прави проблема,но я карам по-дълго на бензин,за да загрее хубаво,докато стрелката стигне вертикална позиция.Всичко според мен си е до регулирането на това колко газ да впръсква и колко богата да става сместа за горене от мотора.Може да има проблем и в запушени дюзи или свещи за смяна-проверете и тях!
- iveidar
- Потребител
-
- Кара: BMW e60 525i
- Мечтае да кара: X6
оборотите не трепват нито на газ нито на бензин правил съм тест няма грешки това се случва като колата позагрее
а газаджиите са наи добрите в Ямбол маи
интересното е че разлика във варвенето няма разхода е 13 газ грацко и 10 извън карал съм я с 200 на гас и няма проблем
случва се когато колата се движи под 50 км.
интересното е че разлика във варвенето няма разхода е 13 газ грацко и 10 извън карал съм я с 200 на гас и няма проблем
- D.Pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е38
- Мечтае да кара: Е38
iveidar написа:оборотите не трепват нито на газ нито на бензин правил съм тест няма грешки това се случва като колата позагрее
Колега искам да изкажа мнение за "газаджии" специално Ланди Ренцо , жена ми има А класа , мога да кажа че тия хора гледат в програмата едно топче което се мести и нищо не разбират , знаят само ламда сондата какви стойности дава и нищо друго. Гаранция са ти казали че проблема е в свещи кабели/лули/, сонда, сигурен съм че колата на бензин ти работи перфектно. Не може да предлагаш продукт , който не знаеш на 100 процента какво правиш с него!
Не знам за други фирми , но тези в Ланди Ренцо са пълни аматьори!!!!!!!
"Не става само с ядене , трябва и акъл!!!"
8 мнения
• Страница 1 от 1