Защо е39 е перфектна!
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
37 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Re: Защо е39 е перфектна!
Имам тази красота от три години и още не мога да и се нарадвам.Още когато излезе ме впечатли дизайна и,въпреки,че бях още ученик.Един ден мечтата ми да я имам се осъществи!Въпреки големите си размери и сравнително слабия мотор,никога не се чуди дали да тръгне при изпреварване.Луксозно изпълнение,взето от 7-мата серия и динамиката на 3-тата.Невероятен комфорт,наслада от шофирането,разположение на уредите точно където им е мястото.Многото възможности за напасване на модела към вкуса на собственика.Надежност/никога не ме е оставяла на пътя/.Просто кола,от която винаги слизаш с усмивка!Кола,която според мен е чудесно съчетание на спорт,респект и удоволствие!
- mitkosekurit
-
-
- Кара: E 39,34
- Мечтае да кара: E 39-M,E 65-Alpina
- Детайли за колата: 0896863663
Колеги вие не сте оставили думи с който да се изскажа за любимата ни 39-ка.Мога само да споделя случки че ми се смееха на моята 2.0 Vanos в дружба на збирките че за нищо не ставал този кораб.Обаче аз не им се връзвах и им показвах че прави много по красив дрифт от другите Е36,Е30 и след като паркирах до тях след това се правеха на разсеяни.
А по повод на лошите изказвания, не знам колко харчи една жена за козметика,дрехи,кафенца с приятелки и още много други такива защото никога не съм ги смятал но се вози и тя в 39-та.За колата си да е винаги в перфектно с-ние не жаля средства.Пък и това е голяма и мощна кола не е някой малолитражен автомобил дето се гони да е евтин на пазарна цена а расова спортна лимузина.
Този автомобил ще си остане най добрият за мен който каквото ще да говори
- Е34 твърде тясна в сравнение с Е39 и вече доста остаря
- Е60 пак е по тясна и прекалено много системи за сигурност
- Е65 някой се беше пробвал да сравнява 7серия с 5 нещо е объркал автобуса
Но важно е да караме БМВ всичките са здраво направени и много мислени автомобили
Все пак това си е само мое мнение но виждам че тези който го споделят са повечко от злите езици който само се мъчат да измислят недостатък на модела ама кой ги слуша.

А по повод на лошите изказвания, не знам колко харчи една жена за козметика,дрехи,кафенца с приятелки и още много други такива защото никога не съм ги смятал но се вози и тя в 39-та.За колата си да е винаги в перфектно с-ние не жаля средства.Пък и това е голяма и мощна кола не е някой малолитражен автомобил дето се гони да е евтин на пазарна цена а расова спортна лимузина.
Този автомобил ще си остане най добрият за мен който каквото ще да говори
- Е34 твърде тясна в сравнение с Е39 и вече доста остаря
- Е60 пак е по тясна и прекалено много системи за сигурност
- Е65 някой се беше пробвал да сравнява 7серия с 5 нещо е объркал автобуса
Но важно е да караме БМВ всичките са здраво направени и много мислени автомобили
Все пак това си е само мое мнение но виждам че тези който го споделят са повечко от злите езици който само се мъчат да измислят недостатък на модела ама кой ги слуша.

- bili1
- ентусиаст
-
- Кара: 540i E39
- Мечтае да кара: това което има вече...
- Детайли за колата: М62В44
Помня преди 4-5 години имаше едно Е39 едно от първите тука в града 520-ка синя с бежов салон,аз тогава бях ученик,един ден се качвах към училището и чух за пръв звука на бензиновата Е39-ка,запали и гумите още от нанадолнището до отгоре сука гуми и аз гледам и се кефя качи се на даскалото и там го въртя в кръг помня,че се вдигна бая дим същата 520-ка я видях паркирана до едно заведение отидох и погледнах салона от там още съм си фен на бежовия салон,много ме изкефи как е направено това бмв вътре от там тая кола не ми излезе от акъла до ден днешен,радвам се,че притежавам такава кола!

- bulletspeed
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e39 540IA m62b44 e36 320i m50b20
- Мечтае да кара: m1
Колеги найстина вие казахте всичко което аз имам да кажа освен това че не мога да си изтрия маниакалната усмивка цял ден след като съм минал 100-тина километра зад волана на е39-ката и нямам търпение пак да седна за волана на любимата ми кола! и другото което е като видя жена ми да ме гледа ревниво когато гледам е39-ката с влюбен поглед.

- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
колеги и аз съм на мнение че Е-39 е доста добра кола ама нещо струва ми се темата не е за технически форум господата модератори какво ли мислят по въпроса
Барай шишарката Минкеее ....
- tahsinov
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше E34 /грухчо/
- Мечтае да кара: E34 M5
anzak написа:колеги и аз съм на мнение че Е-39 е доста добра кола ама нещо струва ми се темата не е за технически форум господата модератори какво ли мислят по въпроса
Остави ги хората,нека си онанират душевно на тема "Е39" щом им харесва

- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
anzak написа:колеги и аз съм на мнение че Е-39 е доста добра кола ама нещо струва ми се темата не е за технически форум господата модератори какво ли мислят по въпроса

37 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3