Странен пушек от левия калник-какво може да е ?

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Потребител
Аватар

Странен пушек от левия калник-какво може да е ?

Мнение от stillwater » 07 Мар 2010, 14:30

Здравейте, Колеги

Забелязах че когато спра, колата от изпод левия калник излиза някакав странен пушек. След няколко минути се успокоява и спира. Какво може да е ? Да не би да пръскам масло от някъде или пък вода ? Давайте някакви мнения, Помагайте !
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 M5

Re: Странен пушек от левия калник-какво може да е ?

Мнение от mad_presley » 07 Мар 2010, 14:39

Колега или си попълни модела на возилото в профила или уточнявай за какъв автомобил става въпрос. Е39 достатъчно много модификации, за да ни караш да гадаем каква е точно твоята!!!

Относно въпросът ти, имаш печка и работи. Включва се при температури по ниски от 15*С и служи за допълнително подгряване на двигателя. С две думи. нищо притеснително. Ако те интересува нещо повече относно печката, има изписано тонове в този форум и лесно можеш да ги намериш, ползвайки търсачката ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше Е 39 520 98 г.

Мнение от im0tep » 07 Мар 2010, 15:56

Пресо,ауспуха на печката не беше ли под шофйорската врата? :roll: Под левия калник не е ли радиатора за маслото при ТДС-а ?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от mad_presley » 07 Мар 2010, 16:10

im0tep написа:Пресо,ауспуха на печката не беше ли под шофйорската врата? :roll: Под левия калник не е ли радиатора за маслото при ТДС-а ?

Ауспуха на печката се намира точно м/у калника и вратата. А шофьорската страна нали се води лява :D

Другото ще се разбере, когато колегата уточни каква му е Е39-ката, освен ако не е някаква тайна :lol:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 '02 530d

Мнение от LUCIFER'S » 07 Мар 2010, 16:14

im0tep написа:Пресо,ауспуха на печката не беше ли под шофйорската врата? :roll: Под левия калник не е ли радиатора за маслото при ТДС-а ?

:yes:

ауспуха е по-към средата на колата отколкото към подкалника па и фучи печката
Fortuna fortes metuit, ignavos premit.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше Е 39 520 98 г.

Мнение от im0tep » 07 Мар 2010, 16:16

mad_presley написа:Ауспуха на печката се намира точно м/у калника и вратата. А шофьорската страна нали се води лява :D

Да де и аз това казвам и двете са от ляво :mhihi: Мисълта ми беше не е ли по към средата на купето :)

mad_presley написа:Другото ще се разбере, когато колегата уточни каква му е Е39-ката, освен ако не е някаква тайна :lol:

Просто е разработка на НАСА и е строго секретно :lol:

ентусиаст
Аватар
Кара: X5 2003 e39 540

Мнение от sadex5 » 07 Мар 2010, 19:23

Вижте първо, че е от 19 дни с бмв,и има само 3 мнения, какво го нападате така. Може да е нов тук и да не знае точно човека...Може да не е подозирал даже за вграденото Вебасто...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от mad_presley » 07 Мар 2010, 20:17

sadex5 написа:Вижте първо, че е от 19 дни с бмв,и има само 3 мнения, какво го нападате така. Може да е нов тук и да не знае точно човека...Може да не е подозирал даже за вграденото Вебасто...

Не мисля, че броя на постовете е причина да не се уточнява за какъв автомобил иде дума. Това е все едно да отидеш в магазина и да кажеш едно Marlboro, ама червено, бяло, лайт ли... :dunno:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото запали

Мнение от NAPSTERS » 07 Мар 2010, 22:17

проблема е ,че малко хора са си направили труда да прочетат правилата на форума!
когато умен човек спори с глупак, спорят двама глупаци.
http://www.vbox7.com/play:a44cbadb
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от meha » 07 Мар 2010, 23:50

:!: а тези които са прочели всички теми в Е39 (или съответния раздел) преди за почнат да бълват безмислени теми,колко ли са :?:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от stillwater » 10 Мар 2010, 22:41

Здравейте, съжалявам за неточността ! Колата е Е39 тдс 1999г 525 ! Радвам се за това че не е сериозно, щото се появиха проблеми с АБС-а и АСЦ-то, или датчика не работи или просто не работи системата, макар че ме съмнява заради един датчик да не работи...
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 525TDS

Мнение от RaKi » 14 Мар 2010, 20:14

колега и аз имах подобен проблем при мен се оказа че е спукано казанчето за антифриза.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Branko » 14 Мар 2010, 23:22

stillwater написа:Здравейте, съжалявам за неточността ! Колата е Е39 тдс 1999г 525 ! Радвам се за това че не е сериозно, щото се появиха проблеми с АБС-а и АСЦ-то, или датчика не работи или просто не работи системата, макар че ме съмнява заради един датчик да не работи...

Добре дошъл от мен в клуба на е39!Точно така става.Дори и един датчик да не работи АСЦ-то спира да работи.Приятелски съвет-чети малко повече темите! :bchug:

Назад към E39