Застраховане на Е 39
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
Re: Застраховане на Е 39
пък Армеец едната ми кола я взех с каско там и за боя на задна броня дадоха 95 лева правете си сметката..............
Барай шишарката Минкеее ....
- bobih
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10
На мене Армеец преди 2 години ми отказаха щета с протокол за ПТП хем не бях аз виновен

После ТИМ си купили плажна ивица за 120млн.лв. Много ясно като не плащат само лапат

После ТИМ си купили плажна ивица за 120млн.лв. Много ясно като не плащат само лапат

DSC OFF - STEPTRONIC ON - KICK-DOWN!
- Alexch
- ентусиаст
-
- Кара: ше E39, сега Нисан 370z с 4 врати
- Мечтае да кара: Z8
dbanchev написа:Бул Инс- не се пипат колите и плащат навреме, от 4 год се застраховам при тях и винаги съм бил доволен.

Ако се притесняваш от щети, Бул Инс е застрахователя!!! От 9 години се застраховам при тях. Плащат навреме и експертните им оценки са добри. Мобилната група идва винаги преди КАТ. Сменял съм и стъкла безкасово. А за кражба се чака при всеки застраховател, защото трябва да бъде приключена прокурорската преписка - минимум 6 месеца.

bai_ILIA написа:стига сте се депресирали с ремонти, наслаждавайте се на колите си и радостта от шофирането понеже те ще се развалят със сигурност
- M_krika
- младши ентусиаст
-
- Кара: E70 4.0d и F15 M50d
- Мечтае да кара: BMW
Алианса не е зле също има безплатен авто асистанс в БГ ,и горе долу дават кинти за щети
Rise Of The Machines-Only The Strong Will Survive
- b0k0
- селянина с колелото
-
- Кара: тролей
- Мечтае да кара: влак
gazdov написа:Армец не ПЛАЮЩАТ.
При мен след щета трябваше да се съдим за да ми платят /спечелих разбира се/ прави си сметка
02' BMW E39 530d
96' BMW E36 316i coupe
95' Mercedes-Benz W202 C220
94' LADA 2104 (Червения лебед)
93' BMW E36 316i

БМВ във Facebook | www.kUkUrUkU.eU
96' BMW E36 316i coupe
95' Mercedes-Benz W202 C220
94' LADA 2104 (Червения лебед)
93' BMW E36 316i

anzak написа:пък Армеец едната ми кола я взех с каско там и за боя на задна броня дадоха 95 лева правете си сметката..............
"Армеец" за ремонт на предна броня и боя 115лв. Обясних им, че броня не се ремонтира а се подменя, но с обяснението си останах.
- dbanchev
-
-
- Кара: e39 M52 газов котлон
- Мечтае да кара: колело на кило ракия
Колега броня се ренонтира т.е лепи ако е спукана или има леко счупване, друг е въпроса че на застрахователите им изнася да я пишат за ремонт+боя даже когато е в състояние в което не прилича на броня. 

dbanchev написа:Колега броня се ренонтира т.е лепи ако е спукана или има леко счупване, друг е въпроса че на застрахователите им изнася да я пишат за ремонт+боя даже когато е в състояние в което не прилича на броня.
И все пак 115лв. за ремонт и боя на изкъртена броня...?
Бул Инс e истината!Добре,че до сега не ми се е налагало с баварката,но имах проблеми с предната кола,както и доста приятели са доволни от тях! 

- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Има си застрахователни агенти, които ще ви обяснят най-добре и всеки може да си избере застраховател, който му допада на джоба и сигурността.
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2