проблем със багажника 525тдс и още нещо...

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Потребител
Аватар

проблем със багажника 525тдс и още нещо...

Мнение от alkazalcer » 28 Фев 2010, 21:43

Здравейте отново не очаквах,че ще пиша толкова скоро ама нещо "колата" се побърка.Имам Е39 525тдс 99 комби и от скоро се случва нещо странно преди няколко дена след като я запалих стъклото на задната 5-та врата където е чистачката се отвори сама.... :roll: А ми направи и впечатлени че запали и малко трудно акумолатора беше "паднал".Оставих колата да си работи отворих цялата врата затворих я затворих и стъклото-машинките си функционират.след като повъртях малко и изгасих колата след като я запалих след около 30-ина минути и потеглих задния прозорец пак се отвори-"отключи".Акумулатора ми е на 1-а година. :roll: .не знам какво става?В момента не съм в БГ и не знам как да постъпя.В4ера един приятел ми донесе и един нов дебитомер,моя го смених в М-Кар преди около месец и заминах почти веднага ама нещо не ми харесва как върви колата,има сила и пъргавина но се вдигна разхода.Та другия въпрос ми е някой ако е наясно мога ли да закача новия дебитомер без да се бара компа и да се правят някакви настройки,просто да го тествам?
Благодаря предварително.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 525tds

Re: проблем със багажника 525тдс и още нещо...

Мнение от bera » 01 Мар 2010, 22:33

Колега това със свалянето на стъклата ми го направи преди няколко дена, акумулатора беше паднал и и подавах ток и почна да си пуска фаровете сама и да си сваля прозорците всеки път като я изгася. Ударих един рестарт от меню 21на борда и спря с тая мизерия.....ако искаш пробвай и ти може и при теб да стане....
Успех.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 M5

Мнение от mad_presley » 01 Мар 2010, 23:02

За задния прозорец си провери кабелите, които го свързват с купето.Може да има някой прекъснат и да ти ги прави тези мизерии.

некъв ентусиаст
Аватар
Кара: F02 750iL

Мнение от Ilko Ivanov » 01 Мар 2010, 23:04

Послушай Пресли,на негов приятел наскоро му се случи ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Проблем с багажника

Мнение от Elesar74 » 02 Мар 2010, 16:27

Здравейте колеги. Имам следния досаден проблем. Става върпос за джама на багажника, който се отваря, колата е E39 Touring. Значи, като вляза в колата и тръгна, въпросния джам се отваря. Слизам да го затворя и пак се отваря като тръгна. Пръсках с WD-40, викам нещо да е заяло, не. Нямам идея защо ми прави тези номера.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

некъв ентусиаст
Аватар
Кара: F02 750iL

Re: Проблем с багажника

Мнение от Ilko Ivanov » 02 Мар 2010, 21:17

По всяка вероятност имаш прекъснати кабели в снопа с кабели който е между капака и купето.Често се случва да се прекъснат кабелите там и да укъсяват.Имал съм такива случаи на 3-4 Е39-ки комбита и на Е53.

Назад към E39