проблем със багажника 525тдс и още нещо...
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- alkazalcer
- Потребител
-
проблем със багажника 525тдс и още нещо...
Здравейте отново не очаквах,че ще пиша толкова скоро ама нещо "колата" се побърка.Имам Е39 525тдс 99 комби и от скоро се случва нещо странно преди няколко дена след като я запалих стъклото на задната 5-та врата където е чистачката се отвори сама....
А ми направи и впечатлени че запали и малко трудно акумолатора беше "паднал".Оставих колата да си работи отворих цялата врата затворих я затворих и стъклото-машинките си функционират.след като повъртях малко и изгасих колата след като я запалих след около 30-ина минути и потеглих задния прозорец пак се отвори-"отключи".Акумулатора ми е на 1-а година.
.не знам какво става?В момента не съм в БГ и не знам как да постъпя.В4ера един приятел ми донесе и един нов дебитомер,моя го смених в М-Кар преди около месец и заминах почти веднага ама нещо не ми харесва как върви колата,има сила и пъргавина но се вдигна разхода.Та другия въпрос ми е някой ако е наясно мога ли да закача новия дебитомер без да се бара компа и да се правят някакви настройки,просто да го тествам?
Благодаря предварително.

Благодаря предварително.
- bera
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525tds
Re: проблем със багажника 525тдс и още нещо...
Колега това със свалянето на стъклата ми го направи преди няколко дена, акумулатора беше паднал и и подавах ток и почна да си пуска фаровете сама и да си сваля прозорците всеки път като я изгася. Ударих един рестарт от меню 21на борда и спря с тая мизерия.....ако искаш пробвай и ти може и при теб да стане....
Успех.
Успех.
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
За задния прозорец си провери кабелите, които го свързват с купето.Може да има някой прекъснат и да ти ги прави тези мизерии.
- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
Послушай Пресли,на негов приятел наскоро му се случи 

- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Проблем с багажника
Здравейте колеги. Имам следния досаден проблем. Става върпос за джама на багажника, който се отваря, колата е E39 Touring. Значи, като вляза в колата и тръгна, въпросния джам се отваря. Слизам да го затворя и пак се отваря като тръгна. Пръсках с WD-40, викам нещо да е заяло, не. Нямам идея защо ми прави тези номера.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
Re: Проблем с багажника
По всяка вероятност имаш прекъснати кабели в снопа с кабели който е между капака и купето.Често се случва да се прекъснат кабелите там и да укъсяват.Имал съм такива случаи на 3-4 Е39-ки комбита и на Е53.
6 мнения
• Страница 1 от 1