Помощ радиатор
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- chegevara1
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 525тдс 99; Е60 545 06
Помощ радиатор
Колеги днес си взех колата от ремонт E39 tds 98г. за ГНП и маховик,+ са сменили казанчето и един маркуч който е от горе на радиатора към главата.
При смяната на този маркуч майстора е установил че някаква част от радиатора кадето влиза горният маркуч е счупена и като се натяга скобата при малко зор на колата маркуча излиза и изхвърля антифриза.тои ме предупреди и от сервиза до вкъщи 2 пъти ми изхвърли водата но аз карах почти по енерция и на парно макс.
как да си оправя радиатора 4е в момента не мога да си позволя нов след този ремонт?
дали не съм направил ниакоя беля с това изхвърляне ( температурата не е минавала 90 градуса,даже след второто наливане беше паднала на 70 градуса)
Моля помогнете - Благодаря
При смяната на този маркуч майстора е установил че някаква част от радиатора кадето влиза горният маркуч е счупена и като се натяга скобата при малко зор на колата маркуча излиза и изхвърля антифриза.тои ме предупреди и от сервиза до вкъщи 2 пъти ми изхвърли водата но аз карах почти по енерция и на парно макс.
как да си оправя радиатора 4е в момента не мога да си позволя нов след този ремонт?
дали не съм направил ниакоя беля с това изхвърляне ( температурата не е минавала 90 градуса,даже след второто наливане беше паднала на 70 градуса)
Моля помогнете - Благодаря
- LUCIFER'S
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39 '02 530d
Re: Помощ радиатор
ми сложи някаква снимка да видиме за какъв проблем става въпрос...
Fortuna fortes metuit, ignavos premit.
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Колега сложи някакви снимки да видми какво и колко е счупено!Да видим дали нещо може да се побългари и да се закрепи положението.
п.п.Гледам че колегата LUCIFER'S ме изпревари
п.п.Гледам че колегата LUCIFER'S ме изпревари

- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Счупен е радиатора там, където влиза маркуча:

Аз лично не знам да има някакъв вариант да се оправи това и единственото решение е нов радиатор.

Аз лично не знам да има някакъв вариант да се оправи това и единственото решение е нов радиатор.
- chegevara1
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 525тдс 99; Е60 545 06
точно там колеги
тази пластмаса и е останала някаква част която е като конус и няма кака да го закрепя маркуча и като карам по бързо и от наляга не ли е се вади и водата остава зад мен
тази пластмаса и е останала някаква част която е като конус и няма кака да го закрепя маркуча и като карам по бързо и от наляга не ли е се вади и водата остава зад мен
- dimitar_kodoshev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Bmw
9 мнения
• Страница 1 от 1