Предни амортисьори Е39
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- KRM
- Потребител
-
- Кара: E 39 520i
- Мечтае да кара: E 60 M5
- Детайли за колата: BMW E39 520i,1999г.,двоен ванос,на 170 000 км,рядко запазен автомобил
Предни амортисьори Е39
Здравейте колеги,карам Е39 520i 00г.
Клиърънсът на колата е намален с около 3см.,ако не ме лъже паметта./това означава по-ниски пружини,нали така ...амортисьорите нямат нищо общо?/
От миналата зима насам,когато времето е мокро започвам да чувам скърцане отпред вляво/когато минавам през неравности или дупки/
При сухо време скърцането изчезва.Посетих два различни сервиза и на двете места мнението беше единодушно:предницата е абсолютно здрава,скърцането се дължи на късите пружини.
От около два месеца скърцането изчезна,но започнах да усещам трополене на същото място отпред в ляво.
Моето мнение е ,че скърцането се е дължало на изпусналия амортисьор,който вече е толкова зле,че е започнал да трополи....
Бих искал да чуя и Вашето мнение по този въпрос?Благодаря!
П.С. При променен клиърънс,както в моя случай трябва да сменя и амортисьорите и пружините ли?
Клиърънсът на колата е намален с около 3см.,ако не ме лъже паметта./това означава по-ниски пружини,нали така ...амортисьорите нямат нищо общо?/
От миналата зима насам,когато времето е мокро започвам да чувам скърцане отпред вляво/когато минавам през неравности или дупки/
При сухо време скърцането изчезва.Посетих два различни сервиза и на двете места мнението беше единодушно:предницата е абсолютно здрава,скърцането се дължи на късите пружини.
От около два месеца скърцането изчезна,но започнах да усещам трополене на същото място отпред в ляво.
Моето мнение е ,че скърцането се е дължало на изпусналия амортисьор,който вече е толкова зле,че е започнал да трополи....
Бих искал да чуя и Вашето мнение по този въпрос?Благодаря!
П.С. При променен клиърънс,както в моя случай трябва да сменя и амортисьорите и пружините ли?
- **Novobraneca
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 525 tds ЧЕРНАТА ПИЧЕЛОВКА
- Детайли за колата: С чио чипс :D
Re: Предни амортисьори Е39
Колега поглеждал ли си с какви пружини си? Пружините са черни и на тях има маркировка(по една точка боя с различен цвят) твоите какви са? С оригиналните амортесори ли си или са сменяни и откъде си сигурен че е заминал амортесора, омаслен ли е или ?
ШЕСТАКА СИ Е ШЕСТАК
[OO==[|][|]==OO] 
Продавам E39 523I на части viewtopic.php?f=15&t=206351&p=2266070#p2266070

Продавам E39 523I на части viewtopic.php?f=15&t=206351&p=2266070#p2266070
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
Re: Предни амортисьори Е39
Верочтно скърцат тапоните на носачите. При мен беше така, защото бях с тампони на PowerFlex!!! Провери ги!
Успех!
Успех!

3 мнения
• Страница 1 от 1