Въпрос за Газов Инжекцион
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- nov77
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW Е60 525dА
Въпрос за Газов Инжекцион
Здравейте колеги.
Реших да слагам ГИ на БМВ-то. Днес обиколих почти всички газаджии в Бургас и общо взето ме объркаха тотално. Имам предвид, че всеки майстор говори съваршенно различни неща от предния. Предлагаха ми различни модели-от някакав сбирщайн за 1200лв. Фобос 1200-1400лв. Италиански 1600-1800лв. и тн. Накрая се сетих, че един познат слага ГУ и отидох при него,предложи ми според него: идеалното съотношение качество цена Италиянски инжекцион с полски софтуер. Много ги слагали последните месеци, имали гъвкави настройки и тн. Цена 1400лв. Та искам да попитам за мнения и съвети и за тези с полския софт най-вече, някой слагал ли е такъв?
Реших да слагам ГИ на БМВ-то. Днес обиколих почти всички газаджии в Бургас и общо взето ме объркаха тотално. Имам предвид, че всеки майстор говори съваршенно различни неща от предния. Предлагаха ми различни модели-от някакав сбирщайн за 1200лв. Фобос 1200-1400лв. Италиански 1600-1800лв. и тн. Накрая се сетих, че един познат слага ГУ и отидох при него,предложи ми според него: идеалното съотношение качество цена Италиянски инжекцион с полски софтуер. Много ги слагали последните месеци, имали гъвкави настройки и тн. Цена 1400лв. Та искам да попитам за мнения и съвети и за тези с полския софт най-вече, някой слагал ли е такъв?
- LUCIFER'S
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39 '02 530d
Re: Випрос за Газов Инжекцион
Никога не съм бил превърженик на ГИ, единствено монтиран на двигател над 3.0 кубика. каквото и да сложиш, гледай като преминеш на газ да изключва инжекторите и помпата!!!
Fortuna fortes metuit, ignavos premit.
- badsharki
- ентусиаст
-
- Кара: F11 530xd
Аз съм с Бардолини с БГ софтуер. Засега 20 хил. км. няма ядове. Но ... има винаги "но"
, ако не минаваш много километри и не ти е натежал чак толкова бензина по-добре не слагай. Макар и да нямам проблеми с моята ГУ и да ми е по-леко на джоба, всеки път като отворя капака и ме е яд да я гледам тая газ.

Ако имаш пари се огледай за Бигаз или БРЦ, те са от най качествените на нашия пазар. Ако не ти се дават може примерно Ловато да сложиш, или Симгаз ( те са с български софт и някои италиански компоненти). Но най важното е качеството при поставянето на ГИ-то, кажат ли ти монтаж за 2-3 часа по добре не се прилъгвай, ще претупат и после трябва да се връщаш. Това е общо взето. Ако има още нещо което те интересува питай.
От личен опит с 3 инжекциона мога да ти кажа че най-доволен бях от инжекциона на ФОБОС.Карах я на една 318-ка и бях доста доволен и от вървенето и от разхода,докато с Бардолинито и с АС на две 316-ки имах доста главоболия.ФОБОСА ми го монтираха в ПЛЕВЕН доста кадърно 

- stoni
- младши ентусиаст
-
- Кара: F31
Re: Въпрос за Газов Инжекцион
колега сложи Bigas, това е най добрия газов инжекцион дето има, аз съм с такъм на другата кола. Време за монтаж на 4 цилиндрова кола е около 10часа и то яко бърз гърч т.е. по бързо не мое да стане, всеки уважаващ себе си газаджия като го питаш кое е най доброто казва Bigas
6 мнения
• Страница 1 от 1