Хидравлично масло
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- DOKETO
- Потребител
-
- Мечтае да кара: Х5 е53
Хидравлично масло
Предималко отивам в един магазин за авто части и казвам на продавачката иматели масло за хидравликата и тя ми вика за каква кола аз и показах каква спрана пред магазина (525 TDS 97Г ) тя ми вика сипват на по новите от чарвеното аз и викам добре даи ми от него давами ми го и гледам пише DEXRON 2 AUTOMATIC викам и това не е ли за автоматични скорости тя вика сстава и за хидравликата Та колеги въпроса ми е следния наистина ли става и за хидравликата или да не го сипвам Благодаря ви предварително

- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
такова е за хидравликата колега, ама трябваше да вземеш декстро 3, а не 2 .. 2 вече е старо, но става 

- shnitzera
- ентусиаст
-
- Кара: Е60 525d
- Мечтае да кара: това ,което кара
Re: Хидравлично масло
DOKETO написа:Предималко отивам в един магазин за авто части и казвам на продавачката иматели масло за хидравликата и тя ми вика за каква кола аз и показах каква спрана пред магазина (525 TDS 97Г ) тя ми вика сипват на по новите от чарвеното аз и викам добре даи ми от него давами ми го и гледам пише DEXRON 2 AUTOMATIC викам и това не е ли за автоматични скорости тя вика сстава и за хидравликата Та колеги въпроса ми е следния наистина ли става и за хидравликата или да не го сипвам Благодаря ви предварително
да става
- DOKETO
- Потребител
-
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
- i4koo
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 M52
- Мечтае да кара: M5
Колега вземи си на БМВ хидравлична течност ,и 2-ката и 3-ката не са скъпи 18 лв, на литър 

Нищо лично ,Просто бизнес !
- DOKETO
- Потребител
-
- zlobicar
- младши ентусиаст
-
- Кара: x5 e70 3.0d,е46 318i
Между двете чертички ,иначе имаш реална опасност да протече като лейка.DOKETO написа:колеги до горе ли трабва да се напълни резервоарчето или до някоя от 2те чертич на капачката![]()
обичам BMW
- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
Колеги мойто масло и на около 1 мм над минимума и се чудя да сипвам ли да не взема да сипа повече и да избие. А иначе рейката леко потропва прочетох темите но не разбрах възможно ли е тропане без теч но не заради заминали зъби а заради маслото че е малко или заради въпросните гумички и тампони по нея които могат да се сменят. Че ако е нащърбена доколкото разбрах няма оправия
Ако не си го сменял направо си му е време ...
Ако си го сменял виж от къде се губи
Ако си го сменял виж от къде се губи
Мхм време си му е. Има ли начин за източване или е специфично и на сервиз да я нося? А за рейката възможно ли е да тропа заради него или гумичките?
14 мнения
• Страница 1 от 1