Въпрос жабката на подлакътника!
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- bulletspeed
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e39 540IA m62b44 e36 320i m50b20
- Мечтае да кара: m1
Въпрос жабката на подлакътника!
Здравейте колеги, имам следният въпрос. Как да сменя капачето на жабката на подлакътника,че малко го счупих
? Подлакътника ми не се мърда,нямам и телефон!Търсих в търсачката ама к...ц.
Моля помагайте.

Моля помагайте.
- kalin_peev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е 39 525 тдс 11.98г
Re: Въпрос жабката на подлакътника!
1. Отваряш задните поставки за чаши и леко ги издърпваш от мястото им, задните духални слизат надолу и има и се виждат две болтчета които развиваш.
2. Отиваш отпред, отваряш подлакътника, и като погледнеш ваничката, виждаш отпред в средата едноканалче, вкарваш отверката там и напъваш леко първо малко назад, и след това напред, вадиш ваничката, и там има още две мисля гайки или болтчета, но не съм много сигурен, няма как да объркаш щото са само те двечките ням други. Ако случайно неможеш да го попрвавиш драсни едно ЛС имам такъв, ще се разберем, не съм търговец просто искам да помогна.
2. Отиваш отпред, отваряш подлакътника, и като погледнеш ваничката, виждаш отпред в средата едноканалче, вкарваш отверката там и напъваш леко първо малко назад, и след това напред, вадиш ваничката, и там има още две мисля гайки или болтчета, но не съм много сигурен, няма как да объркаш щото са само те двечките ням други. Ако случайно неможеш да го попрвавиш драсни едно ЛС имам такъв, ще се разберем, не съм търговец просто искам да помогна.
- bulletspeed
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e39 540IA m62b44 e36 320i m50b20
- Мечтае да кара: m1
Re: Въпрос жабката на подлакътника!
Мерси много колега бях дублирал темите без да искам и в другата ми беше обяснено.
Мерси все пак !
Мерси все пак !

3 мнения
• Страница 1 от 1