странно съобщение като натисна копчето на плафона

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

странно съобщение като натисна копчето на плафона

Мнение от gpt » 01 Сеп 2009, 12:41

здравейте,

имам следния странен проблем. като съм в движение и като искам си пусна интериорните лампи, натискам голямото средно комче на плафона и ми излиза надпис на БК "DOOR OPEN" и моментално ми изгасят интериорните светлини. А пък нямам нито едно врата отворена, нито багажник, нищо. И така не мога да си ползвам интериорните светлини.
другото страно е, като спра колата, интериорните светлини светят 3 секунди и изгасят. същото става като отворя вратата - пак 3 секунди. Сметих си акумулатора, щото ми беше разреден вече, но пак същия ефект.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e39 tds 98'

Мнение от mitkofriz » 01 Сеп 2009, 13:15

а да маш допълнителна аларма(не оригинална)проблема може да е от там,или бутона на предния капак

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от gpt » 01 Сеп 2009, 22:32

mitkofriz написа:а да маш допълнителна аларма(не оригинална)проблема може да е от там,или бутона на предния капак

имам допълнителна аларма. иначе проверих предния капак, но е затворен и не хлопа. иначе изписва друг надпис на БК.

ентусиаст
Аватар
Кара: G02 ///M40d

Мнение от blacksapphire » 01 Сеп 2009, 22:38

Явно са ти вързали алармата да реагира на светнати плафони, а те светят като се отвори някоя от вратите или капак, поне това е най-логичното де ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от gpt » 02 Сеп 2009, 10:23

blacksapphire написа:Явно са ти вързали алармата да реагира на светнати плафони, а те светят като се отвори някоя от вратите или капак, поне това е най-логичното де ;)

добде де, а защо тогава като отворя врата или извадя ключа от стартера ми светят 3 секунди и изгасят.

Назад към E39