Предни амортисюри за Е39 525ТДС конфортни за добра возия
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- DOKETO
- Потребител
-
- Мечтае да кара: Х5 е53
Предни амортисюри за Е39 525ТДС конфортни за добра возия
Колеги изчетох всички теми които намерих свързани с амортисюри за Е39 всеки си има предпочитана марка и така и неразбрах кои са най-добрите и затова реших да пусна една анкета и да се реши спора веднъж за винаги. Може да напишете и цената за която сте ги взели. Благодаря ви предварително.
- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
- **Novobraneca
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 525 tds ЧЕРНАТА ПИЧЕЛОВКА
- Детайли за колата: С чио чипс :D
Боге или Билщайн 

ШЕСТАКА СИ Е ШЕСТАК
[OO==[|][|]==OO] 
Продавам E39 523I на части viewtopic.php?f=15&t=206351&p=2266070#p2266070

Продавам E39 523I на части viewtopic.php?f=15&t=206351&p=2266070#p2266070
- eddy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 3.0H6 boxer AWD
Секса си е секс, друг е въпроса каква им е цената
Иначе на едно като моето му взехме почти чисто нови амортесьори с пружини и чашки от едно негово англ другарче, рециклирахме му предницата, сменихме 2 накрайника и 2те биалетки и цялото упражнение беше около 650 лв, да не говорим и колко олекна волана и как седи колата на пътя. Като ми доиде време и на мен ще направя същото, ако пак има подходящ донор.

- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
КОНИ 

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- BMW-Poklonnik
- Потребител
-
Извинявам се, че се отклонявам от посочените марки и от попринцип утвърдени амортисьори, но аз си сложих новите монрое рефлекс и да Ви кажа съм адски доволен.
1. Независимо от скоростта колата се управлява по 1 и същ начин. Като го казвам не се бъзикам напълно искрен съм.
2. Неравностите, пропаданията по пътя и отлющения асфалт се усещат точно толкова колкото позволяват законите на физиката т.е. минимално(да не кажа никак ще звучи пресилено).
3. Сигурно 50% по добър спирачен път с висока скорост. Без треперещи волани(поне със старите имаше такова нещо).
4. Обичам на ходя на риба и вече не се притеснявам как ще стигна до язовира. Влизам си на всякъде.
5. Ускорението на колата не се е променило никък.
Цялата екстра ми струваше 750лв с монтажа. Лично съм много доволен
1. Независимо от скоростта колата се управлява по 1 и същ начин. Като го казвам не се бъзикам напълно искрен съм.
2. Неравностите, пропаданията по пътя и отлющения асфалт се усещат точно толкова колкото позволяват законите на физиката т.е. минимално(да не кажа никак ще звучи пресилено).
3. Сигурно 50% по добър спирачен път с висока скорост. Без треперещи волани(поне със старите имаше такова нещо).
4. Обичам на ходя на риба и вече не се притеснявам как ще стигна до язовира. Влизам си на всякъде.
5. Ускорението на колата не се е променило никък.
Цялата екстра ми струваше 750лв с монтажа. Лично съм много доволен

6 мнения
• Страница 1 от 1