Баласти за оригинални фарове Хела Фейслифт.
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- twistermpm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 7er
Баластите дойдоха ама май ще имам проблем при инсталацията. Ето снимка на единия
въпросите ми са:
1. който е с оригинални баласти, дали клемите които се свързват към крушката са такива (закривени надолу) или са хоризонтални, защото тези като се опитам да ги свържа към крушката, кабела се набива на вътре и мачка гуменото уплътнение;
2. за какво е тази пластмаса (оградената)
3. какво напрежение им трябва (във волтове) за да ги подкарам, защото имам само фаровете (без колата) и мисля да ги свържа към някое токоизправителче, да проверя дали светят, че да ги връщам ако не работят.
Мерси на всички отзовали се.
въпросите ми са:
1. който е с оригинални баласти, дали клемите които се свързват към крушката са такива (закривени надолу) или са хоризонтални, защото тези като се опитам да ги свържа към крушката, кабела се набива на вътре и мачка гуменото уплътнение;
2. за какво е тази пластмаса (оградената)
3. какво напрежение им трябва (във волтове) за да ги подкарам, защото имам само фаровете (без колата) и мисля да ги свържа към някое токоизправителче, да проверя дали светят, че да ги връщам ако не работят.
Мерси на всички отзовали се.
- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
- LUCIFER'S
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39 '02 530d
ivanov 530d написа:Колега,не знам дали си забелязал,но тези баласти са за Ауди....
eeee и на г*з* имаш очи

- twistermpm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 7er
Е той може и на Г*з* да има, ама аз нямам май и на главата, това вярно не е за БМВ, ама дали ще стане на моите фарове или не?LUCIFER'S написа:ivanov 530d написа:Колега,не знам дали си забелязал,но тези баласти са за Ауди....
eeee и на г*з* имаш очи![]()
![]()
чудя се аз какъв е тоя кабел, накрайник и онова в средата, а то кой да поогледа баласта
- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2