Проблем с музиката - е39 2003
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- calico
- Потребител
-
- Кара: 525dA - 2003
Проблем с музиката - е39 2003
Колеги здравейте, имам много странен проблем с музиката на колата. Всичко работи, СД, ДВД, Радио, Касетка. Проблема е такъв, че от всички колони се чува така че все едно е много увеличено и само пръщят колоните всичките. С навигация съм 16/9 , имам слагано допълнително усилвател и бас каса. Проверих връзките които мога, масите, но проблема остава. Когато влеза във менюто за настроики на навито и променям силата на звука за навигацията Се Чува ясно - Louder и Quieter без пръщене. Ако някои е имал подобен проблем ще се радвам да каже от какво е и дали лесно се оправя.
- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
Колега ако колата ти наистина е 2003г. би трябвало да си с радио модул ВМ54 който е с плоските пинове,а на тях това им е голяма болка......До колкото съм чувал май не подлежали на ремонт /което ме съмнява/ . Така че най добре намери си един такъв модул и го пробвай за да си сигурен дали е от него.
- calico
- Потребител
-
ivanov 530d написа:Колега ако колата ти наистина е 2003г. би трябвало да си с радио модул ВМ54 който е с плоските пинове,а на тях това им е голяма болка......До колкото съм чувал май не подлежали на ремонт /което ме съмнява/ . Така че най добре намери си един такъв модул и го пробвай за да си сигурен дали е от него.
Колега с такъв съм да ! Търсих тука някой познат с такъв модул но не намерих да пробвам! Аз от там сега съм махнал кабелите да няма никакъв звук, понеже и като е изключен от копчето на навито звука пак има едно бучене. Аз го свалях този модул(радиото) но тия номера които са на него не можах да ги намеря като резервна част. Евентуално ще се купува ново такова не знам. По-късно ще направя едно клипче да се чуе звука и ще снимам радиото. Благодаря за отговора!
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Колега, то ново ще е около 1000 лева, за тия пари моеш си наемеш два мангала един да ти пее и един да свири и да ти стоят в багажника 3 години, занеси го в някои радио-телевизионен сервиз да го прегледат. Моето радио пръщеше и пукаше така - пуснах му маса от колата към масата на колоните и сега свири перфектно, хем кристално, хем силно и така вече почти година
ПС: и аз съм с голямата нави, но моето е по-старото радио - БМ24

ПС: и аз съм с голямата нави, но моето е по-старото радио - БМ24
- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
calico написа:ivanov 530d написа:Колега ако колата ти наистина е 2003г. би трябвало да си с радио модул ВМ54 който е с плоските пинове,а на тях това им е голяма болка......До колкото съм чувал май не подлежали на ремонт /което ме съмнява/ . Така че най добре намери си един такъв модул и го пробвай за да си сигурен дали е от него.
Колега с такъв съм да ! Търсих тука някой познат с такъв модул но не намерих да пробвам! Аз от там сега съм махнал кабелите да няма никакъв звук, понеже и като е изключен от копчето на навито звука пак има едно бучене. Аз го свалях този модул(радиото) но тия номера които са на него не можах да ги намеря като резервна част. Евентуално ще се купува ново такова не знам. По-късно ще направя едно клипче да се чуе звука и ще снимам радиото. Благодаря за отговора!
Номерата които ги пише на него ги отебавай ! Намери си какъвто и да е радио тунер или ВМ24 или ВМ54, в най лошия случай ще смениш буксата от плоски към кръгли пинове и няма да имаш проблеми.
- spacepl
- старши ентусиаст
-
100% тука имаше колега от Велинград, със голямата навигация даже беше, ама кои беше не мога да се сетя.
- calico
- Потребител
-
spacepl написа:100% тука имаше колега от Велинград, със голямата навигация даже беше, ама кои беше не мога да се сетя.
Аз не мога да се сетя, питах познати но никои с точно такова радио.
- spacepl
- старши ентусиаст
-
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... c&start=30
Питай колегата @titikaka какво е имал предвид
- Sesko
- ентусиаст
-
- Кара: е60 525 x-drive
- Мечтае да кара: M6
spacepl написа:Колега, то ново ще е около 1000 лева, за тия пари моеш си наемеш два мангала един да ти пее и един да свири и да ти стоят в багажника 3 години

- calico
- Потребител
-
spacepl написа:http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=155977&postdays=0&postorder=asc&start=30
Колега мерси, ще го питам.
А ето и клипче да чуете точно звука.
http://www.youtube.com/watch?v=JKFeEYsTiYw
и снимки на радио модула
http://img16.imageshack.us/gal.php?g=dsc00964n.jpg
10 мнения
• Страница 1 от 1