Въпрос относно таблото (Е39, 525ДА)
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Въпрос относно таблото (Е39, 525ДА)
Колеги искам да питам за таблото (Е39, 525ДА) - омазали са се пикселите на таблото, километри, борд, температура и т.н., има ли някой, който ги ремонтира (срещу заплащане съответно) или не? И още един въпрос: ако си купя друго табло, мога ли да го сложа на мястото на мойто? И съответно ако може, трябва ли да е от същия мотор, и т.н., или се препрограмира?? Моля за съвети и напътствия, ако някой продава табло или може да оправи замазаните пиксели моля да пише, ще съм изключително благодарен за всякакъв вид помощ, защото ми вади очите това с тези пикселчета криви 

- don_mimo
- ентусиаст
-
- Кара: bmw e53 3.0d 218hp '04
- Мечтае да кара: bmw x5 '11
мад пресли е твоя човек,сменя се лентовия кабел и си готов
мисля че и още някой колега май от пловдив беше също ги поправяше 

- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... t=#1753661
Това е твоят човек !
Това е твоят човек !
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Благодаря за рекламата колеги
Вече смених на няколко колеги от форума лентовите кабели, а още 2-3-ма си си смениха сами.
Аз съм готов да давам по една година гаранция, тъй като човека от когото ги вземам ми гарантира, че от 3 години, от както произвежда и монтира тези кабели не е имал нито един дефектирал.
Аз си смених на моето табло преди 3-4 месеца и въпреки многократните сваляния и поставяния на таблото, няма никакви проблеми.

Вече смених на няколко колеги от форума лентовите кабели, а още 2-3-ма си си смениха сами.
Аз съм готов да давам по една година гаранция, тъй като човека от когото ги вземам ми гарантира, че от 3 години, от както произвежда и монтира тези кабели не е имал нито един дефектирал.
Аз си смених на моето табло преди 3-4 месеца и въпреки многократните сваляния и поставяния на таблото, няма никакви проблеми.
6 мнения
• Страница 1 от 1