грешка - задни светлини
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
грешка - задни светлини
Здравейте всички !
Проблемът ми е следният : Смених си вчера крушка на заден(ляв) стоп (след като ми изписа съответната грешка ). Днес вече ми изписва проверка на заден габарит , а всичко свети както трябва. Някой срещал ли се е с това и дали мога сам да си го оправя (не са проблем парите , просто си ми интересно и си е друго като си пипам само аз бебчето..)
...Та така де, ако някой ми помогне - много благодаря предварително !!!
Проблемът ми е следният : Смених си вчера крушка на заден(ляв) стоп (след като ми изписа съответната грешка ). Днес вече ми изписва проверка на заден габарит , а всичко свети както трябва. Някой срещал ли се е с това и дали мога сам да си го оправя (не са проблем парите , просто си ми интересно и си е друго като си пипам само аз бебчето..)

- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Колега третия стоп свети ли?Аз имах подобен проблем,светеха всички крушки като гледам отзад но ми отчиташе изгоряла крушка.Проверих и имаше една която беше тръгнала но още си светеше,но по слабо от другите.Смених я и се оправи проблема със отчитане на грешка.Поздрави!

- **Novobraneca
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 525 tds ЧЕРНАТА ПИЧЕЛОВКА
- Детайли за колата: С чио чипс :D
Смени всички крушки, или не контактуват добре, затова дава грешка. Напръскай с контактен спрей и смени крушката която ти показва че е за смяна, нищо че не е изгоряла 

ШЕСТАКА СИ Е ШЕСТАК
[OO==[|][|]==OO] 
Продавам E39 523I на части viewtopic.php?f=15&t=206351&p=2266070#p2266070

- Noob4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е39
И аз съм така, дава ми парк светлините, стоповете и от известно време фаровете (след като смених ксенона
). Сменях крушките като луд и пак си дава грешка...
По принцип с какви крушки си е оригинално отзаде?

По принцип с какви крушки си е оригинално отзаде?
The Ultimate Driving Machine
Значи ,реших си проблема и се извинявам на всички..... Проблемът с крушката не беше в колицата ми, ..а в мен.Крушките на габаритите отзад са по 2 - общо 4. при мен са изгорели по 1 от всяка страна и то отвътре (към номера) . Та като светна габаритите те си си светят , но сега като отворих панела и проверих всички се разбра каво е. Както и да е , сега вече не ми дава грешка и всичко е наред. Между другото благодаря на **Novbraneca - от там тръгна проверката !
Измервай живота си не с това, което си направил, а с това как се чустваш !
- **Novobraneca
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 525 tds ЧЕРНАТА ПИЧЕЛОВКА
- Детайли за колата: С чио чипс :D
Еми колега остана да почерпиш
Поздрави

ШЕСТАКА СИ Е ШЕСТАК
[OO==[|][|]==OO] 

8 мнения