Проблем с нафтовата помпа
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с нафтовата помпа
Колеги,както разбрах това е масов проблем при 525 tds Е39- нафтовата помпа на колата ми капе. Къде мога да я поправя и колко долу-горе струва?
- im0tep
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше Е 39 520 98 г.
В шивашките цехове ги ремонтират тези а пари ти не даваш...те ти плащат ,че са ти я отремонтирали !!!
Мамкаму защо не ползвате тази търсачка?!?!? Или поне си попълни профила правилно за да знаем от каде си !!!
Мамкаму защо не ползвате тази търсачка?!?!? Или поне си попълни профила правилно за да знаем от каде си !!!

- **Novobraneca
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 525 tds ЧЕРНАТА ПИЧЕЛОВКА
- Детайли за колата: С чио чипс :D
im0tep написа:В шивашките цехове ги ремонтират тези а пари ти не даваш...те ти плащат ,че са ти я отремонтирали !!!
Подкрепям колегата

ШЕСТАКА СИ Е ШЕСТАК
[OO==[|][|]==OO] 
Продавам E39 523I на части viewtopic.php?f=15&t=206351&p=2266070#p2266070

- vladibkolev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: м Трезвен!!!
- Детайли за колата: Е39, 525 тдс
помпа
Колега, аз моита я карах в НН сервиз и ми я оправиха и сега е суха, това за София, но за друг град нямам идея. Мисля, че ми излезна някъде около 280 лв. с частите.........това беше миналата година. Избери обаче читав сервиз с техника за диагностика и регулиране, защото след като я затворят трябва да я регулират.................да не ти го прави някой на око и слух. Успех!!! Пиши какво е станало.
Re: помпа
vladibkolev написа:Колега, аз моита я карах в НН сервиз и ми я оправиха и сега е суха, това за София, но за друг град нямам идея. Мисля, че ми излезна някъде около 280 лв. с частите.........това беше миналата година. Избери обаче читав сервиз с техника за диагностика и регулиране, защото след като я затворят трябва да я регулират.................да не ти го прави някой на око и слух. Успех!!! Пиши какво е станало.
И аз я закарах там - 350 лв. и е като нова

- im0tep
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше Е 39 520 98 г.
lud23 написа:vladibkolev написа:Колега, аз моита я карах в НН сервиз и ми я оправиха и сега е суха, това за София, но за друг град нямам идея. Мисля, че ми излезна някъде около 280 лв. с частите.........това беше миналата година. Избери обаче читав сервиз с техника за диагностика и регулиране, защото след като я затворят трябва да я регулират.................да не ти го прави някой на око и слух. Успех!!! Пиши какво е станало.
И аз я закарах там - 350 лв. и е като новаМерси,колега! А на другите отговорили мога само да кажа,че не съм чак такъв форум-ентусиаст,та да покривам всичките им изисквания за писане и попълване на профила
нека си се дразнят като нямат друга работа.
Еи тъп и упорит !!! Като не си такъв "форум-интусиаст" не очаквай и от нас да ти помагаме и да "покриваме изискванията ти" за коректни отговори на твои въпроси...а и чесно като гледам мястото ти май изобщо не е в тоя форум сред нас

- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
- bera
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525tds
ре
`DaRkMaN написа:и аз апелирам за по-добро и културно държание...грубото държание е просто недопустимо
ICE написа:Ще съм благодарен, ако спазвате добрите порядки и добър тон тук, във Форума.
Не всеки се е родил научен, бъдете толерантни ,колеги. Добър тон и правилен правопис трябва да са на първо място тук.
- **Novobraneca
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 525 tds ЧЕРНАТА ПИЧЕЛОВКА
- Детайли за колата: С чио чипс :D
`DaRkMaN написа:и аз апелирам за по-добро и културно държание...грубото държание е просто недопустимо

ШЕСТАКА СИ Е ШЕСТАК
[OO==[|][|]==OO] 

- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
точно на място казано колега трябва да се учат от теб на добро и културно държание
13 мнения
• Страница 1 от 1