Някой с E39ка дизел с ЧИП-ТУНИНГ, който да не пуши?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- **Novobraneca
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 525 tds ЧЕРНАТА ПИЧЕЛОВКА
- Детайли за колата: С чио чипс :D
Аз на борда много не вярвам, най добре е да се засече пълен-пълен резервоар;) Моя борд дава отлконение между 0,5л и 1,5л , в зависимост от това колко настъпвам;) И преди да ми кажете как сам го засякъл, минавам 500км градско при по-пенсионерско каране и 500км при по''спортно''
, същото и за извън града;)

ШЕСТАКА СИ Е ШЕСТАК
[OO==[|][|]==OO] 
Продавам E39 523I на части viewtopic.php?f=15&t=206351&p=2266070#p2266070

Продавам E39 523I на части viewtopic.php?f=15&t=206351&p=2266070#p2266070
- kasa_bira
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: `97 528i; '01 W220
Потвърждавам разхода около 5/100 нафта със скорост 80 макс 90. Миналата година 2 пъти ходих до морето и повече от 90 не съм дигал и разхода беше такъв. Друг е въпроса колко нерви трябва да имаш за да караш по този начин 

- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
Значи и колонката ми сипва по малко аAlexi написа:инженерите на БМВ трябва да си скъсат дипломите ,щом 2.5ТДС гори по малко от по новия комън рейл 2.5дизвънградско 5 градско 8 ако е масло да ,мога да се съглася
196км -11литра и преля-ай смятай.Когато не е на автопилат разхода е съвсем друг.А ве не ти давам пари да ми вярваш

- Воденичаров
- младши ентусиаст
-
- Кара: e65
kasa_bira написа:Потвърждавам разхода около 5/100 нафта със скорост 80 макс 90. Миналата година 2 пъти ходих до морето и повече от 90 не съм дигал и разхода беше такъв. Друг е въпроса колко нерви трябва да имаш за да караш по този начин
Ти и да нямаш нерви, някой път заради трафика нямаш възможност да караш по-бързо. М57 с постоянна скорост 90 трябва да е по-икономично.
Re: Някой с E39ка дизел с ЧИП-ТУНИНГ, който да не пуши?
Мненията са изтрити от WALL
Последна промяна WALL на 27 Юли 2009, 12:47, променена общо 1 път
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
bmwfena написа:Значи и колонката ми сипва по малко аAlexi написа:инженерите на БМВ трябва да си скъсат дипломите ,щом 2.5ТДС гори по малко от по новия комън рейл 2.5дизвънградско 5 градско 8 ако е масло да ,мога да се съглася
196км -11литра и преля-ай смятай.Когато не е на автопилат разхода е съвсем друг.А ве не ти давам пари да ми вярваш![]()
ей ,метна се на нова и мощна дизелова машина и ся не може да се говори с тебе

- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
Alexi написа:bmwfena написа:Значи и колонката ми сипва по малко аAlexi написа:инженерите на БМВ трябва да си скъсат дипломите ,щом 2.5ТДС гори по малко от по новия комън рейл 2.5дизвънградско 5 градско 8 ако е масло да ,мога да се съглася
196км -11литра и преля-ай смятай.Когато не е на автопилат разхода е съвсем друг.А ве не ти давам пари да ми вярваш![]()
ей ,метна се на нова и мощна дизелова машина и ся не може да се говори с тебе![]()
Днес таа кола напълно ме шашна
Хасково-Тополовград-Елхово-Бургас-Сарафово и обратно.430км точно 300те км съм ги изминал на клима....средна скорост по борда е 67км час-карах 80% на автопилот с 80-90кмчас-и разхода ми накрая по борда 5.1/100км-показанията на стрелката и те горе долу излизат с същото.Ще взема да ги обичам ТДСсите май

- varosi
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: i7
Допълнителна информация:
105лв. е маркуча от Вари.
Смениха ми го в техен сервиз. Намира се на Маргел (лети джанти където продават) на Ботевградско шосе. 60лв. ми взеха за смяната. Не е нещо особено като сложност. Ако се занимавате с коли можете сами да си го смените.
02/9441676 им е телефона на магазина.
Моят маркуч беше се пръснал буквално и сега е почти пушка. Има още някакъв проблем да гоня - но силният пушек го няма и си има мощност колата вече - особено при ниските обороти.
Но в момента пак пуши при подаване на газ. Не се вижда в огледалото, но помолих един приятел да кара зад мен и да ми каже дали излиза дим от ауспуха. Оказа се, че пак излиза и то при всяко натискане на педала на газтта дори и по-леко. Пушекът е несравнимо по-малък и не се вижда в огледалото както споменах. Но явно пак има някакъв друг проблем. Отделно разхода ми си е към 9л./100км... Аз не карам спортно.
Може ли диагностиката да покаже евентуален проблем? И има ли смисъл да ходя в Камор например заради това?
105лв. е маркуча от Вари.
Смениха ми го в техен сервиз. Намира се на Маргел (лети джанти където продават) на Ботевградско шосе. 60лв. ми взеха за смяната. Не е нещо особено като сложност. Ако се занимавате с коли можете сами да си го смените.
02/9441676 им е телефона на магазина.
Моят маркуч беше се пръснал буквално и сега е почти пушка. Има още някакъв проблем да гоня - но силният пушек го няма и си има мощност колата вече - особено при ниските обороти.
Но в момента пак пуши при подаване на газ. Не се вижда в огледалото, но помолих един приятел да кара зад мен и да ми каже дали излиза дим от ауспуха. Оказа се, че пак излиза и то при всяко натискане на педала на газтта дори и по-леко. Пушекът е несравнимо по-малък и не се вижда в огледалото както споменах. Но явно пак има някакъв друг проблем. Отделно разхода ми си е към 9л./100км... Аз не карам спортно.
Може ли диагностиката да покаже евентуален проблем? И има ли смисъл да ходя в Камор например заради това?

23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2