Питане за цвят на кабели
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Питане за цвят на кабели
Колеги, кабелите на колонките отзад на Е39-ката (не комби) на задната кора на стъклото имате ли идея какъв цвят са?
Колата е 97-ма година, 2,0 бензин ако има значение.
Кората се сваля много трудно и ще се опитам да ги достигна по друг начин. Трябва да взема сигнал от тях, това е целта...
Само усукани двойки ли трябва да вървят или непосредствено преди самите колонки излизат от сноп?
Проблемът е че намерих 3 чифта усукани двойки, които отговарят на кабели от буксата на касетофона, а отзад нали са само две колонки? Дори не съм и търсил повече, че може още да изкочат
Мерси предварително за отговорите.
Колата е 97-ма година, 2,0 бензин ако има значение.
Кората се сваля много трудно и ще се опитам да ги достигна по друг начин. Трябва да взема сигнал от тях, това е целта...

Само усукани двойки ли трябва да вървят или непосредствено преди самите колонки излизат от сноп?
Проблемът е че намерих 3 чифта усукани двойки, които отговарят на кабели от буксата на касетофона, а отзад нали са само две колонки? Дори не съм и търсил повече, че може още да изкочат

Мерси предварително за отговорите.
Програмист се разхожда в планината. Огледал заобикалящата го природа и си казал:
- Каква яка графика!
- Каква яка графика!
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Тези усуканите са за тонколонит6е.За левиете бяха синьо с някакъв цвят, за десните са жълти с някакъв цвят.
Сега не ми се рови из WDS-а, ако искаш можеш да ги потърсиш сам http://spaghetticoder.org/bmw/wds/ но за цветовете съм на 100% сигурен и най-вече, кабелите са усукани
Сега не ми се рови из WDS-а, ако искаш можеш да ги потърсиш сам http://spaghetticoder.org/bmw/wds/ но за цветовете съм на 100% сигурен и най-вече, кабелите са усукани

- bmw_n00b
- ентусиаст
-
- Кара: 96-8' 523ti
Цветовете съм ги забравил вече, но ето какво трябва да направиш - махаш радиото и гледаш цвтовете на кабелния сноп от тук
3. задна лява + (по спомен жълто/лилаво)
6. задна дясна + (по спомен синьо/лилаво)
12. задна лява - (по спомен жълто/сиво)
14. задна дясна - (по спомен синьо/сиво)
Кабелите се минават по калника зад шофьора. Махаш седалката и облегалката и ще ги видиш. Ако си с падащи облегалки е необходимо да махнеш само страничната облегалка.
3. задна лява + (по спомен жълто/лилаво)
6. задна дясна + (по спомен синьо/лилаво)
12. задна лява - (по спомен жълто/сиво)
14. задна дясна - (по спомен синьо/сиво)
Кабелите се минават по калника зад шофьора. Махаш седалката и облегалката и ще ги видиш. Ако си с падащи облегалки е необходимо да махнеш само страничната облегалка.
- lucifer_bmw
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: каките да се нервят :+)
- Мечтае да кара: трошки!
най-сигурно е да хванеш уреда и да мериш съпротивление така ще видиш кои са за говорителите ако ли не чети в WDS-a
BAYERISCHE MOTOREN WERKE може и да не са перпето мобиле но по-добри просто все още не са измислени!!!
Благодаря на всички отзовали се, още утре вероятно претърсването ще започне
И аз по спомени като разглобявах вчера за задна дясна колонка се колебаех точно за една синя усукана двойка с лилаво и сиво, а за лявата май бяха жълти, утре ще пробвам

Програмист се разхожда в планината. Огледал заобикалящата го природа и си казал:
- Каква яка графика!
- Каква яка графика!
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
и аз по спомен да кажа
и във лявата и във дясната влизат зелен + зелен със черна ивица
въпреки че от касетофона отпред излизат жълт + жълт и червена ивица за лявото и син ++ син и червена ивица за дясното (тва със червената ивица е +)

6 мнения
• Страница 1 от 1