Кражба на Парктроник в Бургас
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
Кражба на Парктроник в Бургас
Криза е, колеги. Криза е, и се започна снабдяването с необходими части от чужди автомобили(то кога ли е спирало). Снощи някой се е възползвал от моя преден парктроник и го е взел назаем. Препоръчително е да го е взел го е назаем, защото мога и ЩЕ разбера кой е той.
Ако четеш този текст, драги ми колега, искам да знаеш, че от съседна кооперация има камера която следи паркинга, просто в момента хората ги няма, но ще се върнат, така че, ти препоръчвам горещо, да намериш начин и да върнеш парктроника. Живея в първия вход (блок 8 вход А). Почукай на някоя врата (която и да е) и кажи, че това е обещана част за момчето с БМВ-то, но не можеш да ме намериш и ги молиш да ми я предадат. Така всички ще бъдат доволни и щастливи, иначе трябва да го правя по трудния начин.
Нека бъдем приятели и да не се крадем взаимно. Събери някой лев, та купи си.
Ако върнеш парктроника, забравям за случая, ако ли не ... ще имаме доста главоболия.
Ако четеш този текст, драги ми колега, искам да знаеш, че от съседна кооперация има камера която следи паркинга, просто в момента хората ги няма, но ще се върнат, така че, ти препоръчвам горещо, да намериш начин и да върнеш парктроника. Живея в първия вход (блок 8 вход А). Почукай на някоя врата (която и да е) и кажи, че това е обещана част за момчето с БМВ-то, но не можеш да ме намериш и ги молиш да ми я предадат. Така всички ще бъдат доволни и щастливи, иначе трябва да го правя по трудния начин.
Нека бъдем приятели и да не се крадем взаимно. Събери някой лев, та купи си.
Ако върнеш парктроника, забравям за случая, ако ли не ... ще имаме доста главоболия.
- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
ще разбереш колега на кукувден колкото си намериха ангелските очи доста хора от бургас както и воланите и навигациите и колкото аз си намерих задната лайсна с датчиците така че не си хаби нервите купи си от някъде втора ръка и ги залепи здраво ...
- bera
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525tds
ре
За по-малко от 2 седмици 8 автомобила откраднаха ,едно ауди дето и 5ооолв не струва ,до нас явно са го откраднали за части. Един микробус мерцедес също.Една 525d с пълно каско откраднаха. Криза е пазете си колите.
- joropc
- младши ентусиаст
-
- Кара: 03'BMW525DA;06'BMWX5 3.0DSportpaket
- Мечтае да кара: Волга комби
WALL написа:Колега alLan ... Кофти ситуация но, каското с видеозаписа дано реши нещата...
Каското в никакъв случай няма да покрие парктроника...
- sasho1bs
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39 525д exclusive and 530d f10
- dbanchev
-
-
- Кара: e39 M52 газов котлон
- Мечтае да кара: колело на кило ракия
Колеги на мен ми крадоха лайсните на броните. Каското не покри нищо!
За съжаление все повече се убеждавам че голяма файда от каско няма, ръсиш луди пари а като стане въпрос да ти изплатят две лайсни за 50лв ама то така ама то иначе............... нямам думи. Да не говорим не дай боже да имаш по сериозен удар с какви части и труд ти калкулират ремонта...... не е за приказка просто.

- Воденичаров
- младши ентусиаст
-
- Кара: e65
dbanchev написа:Колеги на мен ми крадоха лайсните на броните. Каското не покри нищо!За съжаление все повече се убеждавам че голяма файда от каско няма, ръсиш луди пари а като стане въпрос да ти изплатят две лайсни за 50лв ама то така ама то иначе............... нямам думи. Да не говорим не дай боже да имаш по сериозен удар с какви части и труд ти калкулират ремонта...... не е за приказка просто.
Нали ти е ясно, че липсващи детайли не изплащат. Каското е в случай на удар или кражба на цялата кола.
- harko77
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Мотопед :)
- Мечтае да кара: колело
- Детайли за колата: супер е
- dbanchev
-
-
- Кара: e39 M52 газов котлон
- Мечтае да кара: колело на кило ракия
Колеги напълно съм наясно с тези неща. Работил съм даже в застрахователна компания 2 години. Мисълта ми е че системата е скапана като цяло като трябва да ти вземат парите ти се обещават розови неща, а като трябва да ти платят гледат как да те прережат. Нагледал съм се на това за това говоря така.
- animall
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Влака
- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
dbanchev написа:Мисълта ми е че системата е скапана като цяло като трябва да ти вземат парите ти се обещават розови неща, а като трябва да ти платят гледат как да те прережат. Нагледал съм се на това за това говоря така.
То това за кой бизнес не важи?
Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата
13 мнения
• Страница 1 от 1