При каране се появява чаткане отзад отляво! Решено
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
При каране се появява чаткане отзад отляво! Решено
Здравейте, от два дена ми се появи този проблем и се ровя във форума
, но не откривам точно моя случай!
Та карам си и след 30-ина минути при ниска скорост се появи метално чукане от задната лява страна на колата.Като постепенно става все по-начесто. Като се повиши скоростта изчезва. Не зависи от това дали минавам през дупки. На другия ден повиках един приятел монтьор за да му покажа как чука, но чаткането беше изчезнало! Зарадвах се, но по-късно се появи отново! Моля ако някой е имал подобна случка да ми каже какво да правя. Утре ще я видя и на подемник.

Та карам си и след 30-ина минути при ниска скорост се появи метално чукане от задната лява страна на колата.Като постепенно става все по-начесто. Като се повиши скоростта изчезва. Не зависи от това дали минавам през дупки. На другия ден повиках един приятел монтьор за да му покажа как чука, но чаткането беше изчезнало! Зарадвах се, но по-късно се появи отново! Моля ако някой е имал подобна случка да ми каже какво да правя. Утре ще я видя и на подемник.
Последна промяна JMELMC на 14 Юли 2009, 10:49, променена общо 2 пъти
TOI KAK ME UDARI AMA AZ KAK GO IZGLEDAH
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
- I.V.G.
- младши ентусиаст
-
- Кара: E-39TDS
Биалетка
Няколко майстора само сваляха гумата гледаха и цъкаха докато не отидох в сервиза на инж. Младенов (до затвора) Смени ми биалетка и изчезна този дразнещ звук. Не мога да Ви кажа точно цената защото сменях и накладки - предни , но общо е 170 лева ,така че биалетката е може би към 50-ина лева
TOI KAK ME UDARI AMA AZ KAK GO IZGLEDAH
7 мнения
• Страница 1 от 1