Загасва по инерция,обортомерът се побърква..-РЕШЕН
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- hrpopov217
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е60 530i 04, G30 540i
Аз моя го смених с Hella, а този който свалихме беше Siemens, компа на колата ми също е Siemens и след подмяната на датчика грешката изчезна. На коляновия вал не го знам каква марка е. Но кажете ако е проблем, че съм сложил друга марка да го махам докато е време. Иначе при мен този проблем с оборотомера го нямаше. Просто колата нямаше тяга по това разбрах, че нещо не е наред.
- VRPerformance
- ентусиаст
-
- Кара: Дизели
ами щом нямаш проблеми значи те е вързалоhrpopov217 написа:Аз моя го смених с Hella, а този който свалихме беше Siemens, компа на колата ми също е Siemens и след подмяната на датчика грешката изчезна. На коляновия вал не го знам каква марка е. Но кажете ако е проблем, че съм сложил друга марка да го махам докато е време. Иначе при мен този проблем с оборотомера го нямаше. Просто колата нямаше тяга по това разбрах, че нещо не е наред.

- dbanchev
-
-
- Кара: e39 M52 газов котлон
- Мечтае да кара: колело на кило ракия
Имах същия проблем като колегата! Смених и двата датчика- колянов и разпределителен вал (мойте също са сименс), първо бях купил хела но с тях не запали изобщо. Взех си Сименс- същите каталожни номера и проблема изчезна сега колата се развърта по добре от всякога! Та за тези датчици компромиси няма, поне аз до такъв извод стигам, а не са и кой знае кви пари по 130лв колянов и 125лв разпределителен.
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2